Cigdem07 Deletedmom00170 Canım ben n11 den almıştım marka olarak ismini veriyim sana hemen sonuç vermişti ☺️ ( Laboquick ) ovulasyon testi fiyatı uygundu kargo ücretsiz bi bak araştır istersen 😉
Deletedmom00170 Cigdem07 Canım ne kadarliksim bende istiyorum bebiş insallah da😍 kaç gunde ulasmisti eline
Cigdem07 Deletedmom00170 28 Haftalığım canım ❤️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah.🙏🧿 En kısa zamanda 🙏 2 güne gelir canım çok uzun sürmüyo gelmesi genelde alışveriş yaptıgım bi site güvenilir. 👍
Deletedmom00170 Cigdem07 Allah sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin Maşallah Amin kuzum Peki nasıl yapılıyo hiç kullanmadım regl uygulamamdan takip ediyorum akintimin oldugu günleri de ama birde testcyapmak istiyorum
Cigdem07 Deletedmom00170 Amiiiin canım benim allah razı olsun ❤️🙏 Adet oluyosun bitiyorsun ya . Hemen 2. Günü yap mesela çizgi ikiside koyu çıkarsa o gün ovülasyon günü yüksek demektir. Her paketin içinde 2 adet var zaten 5 gün boyunca mesela yapabiliyorsun günlük.
Minedy N11 den laboquick aldık iki kere ikisinde de hemen geldi. İki kere de arkadaşıma aldık o da aynı şekilde geldi
Cigdem07 Deletedmom00170 Akıntıyla alakası yok kuzum adet bittikten sonra sen 5 gün boyunca yap o testi direk sana renkler sonuç verir. :)
Deletedmom00170 Cigdem07 tamamdır kuzucum denerim araştırdım dedigini ayni gun pzrt cuma günü 17ye kadar sipariş ederseb ayni gün kargoya verilirmiş ama kac günde gelir tereddutum var ben Yayladayim şehire günübirlik geleceğim
Cigdem07 Deletedmom00170 İnşallah hemen sonuç alırsın bize mutlu haberi verirsin kuzum 🙏❤️ Allah isteyen bütün kadınlarımıza nasip etsin bu duyguyu 🌸🥰
Deletedmom00170 Cigdem07 kuzum yorumları okudum ertesi gün gelen var eline ulasan var ya gelmezse ben ne yapacam hiç bilmiyorum gelir mi ki haftaya çarş gideceğim ayni gün döneceğim