ikicocuklubiranne 10 dakikadır tek taraflı başlayan bir bel ağrım var ve çok şiddetli uykumdan uyandıracak kadar Doğum sancısıyla bir bağlantısı olabilir mi 🥴 37+2 deyim bayağı şiddetli ara ara artarak gidiyor duruyor.
AmatorAnne ikicocuklubiranne doğum sancısı saniyeler süren bir sancı olur, on dakika boyunca sancı olacağını sanmıyorum.sanci her olduğunda dakikasını ve kaç saniye sürdüğünü not edin. Düzenli aralıklarla gelen saniyelik sancilarsa doğum sancısı olabilir.
Minikanne06 ikicocuklubiranne benim belimden girdi açılmam varmış 1 gün içinde 3 cm açılma oldu sonra suni dayadılar 🥺 sıcak duş rahatlatabilir artarsa tabi kontrole gitmelisin
ikicocuklubiranne AmatorAnne belimden giren bir kramp sancıyla uyandım 10 dakika kadar sürdü anlamadım bende. Şuan çok hafif devam ediyor inçe bir adet sancısı gibi sızlıyor
ikicocuklubiranne Haribo42 ilk defa yaşadım İlk çocuk korktum uykudan uyandıracak şekilde olunca 🥴 hala inçe ince sızlıyor belim kasıklarım adet sancısı gibi birde dün muayene oldum ne açılma ne yumuşana dedi doktorum
ikicocuklubiranne Minikanne06 inçe inçe sızlama devam ediyor adet sancısı gibi. Sol tarafımdan giren kramp şiddetliydi korktum. Birde dün doktordaydım ne açılma ne yumuşama dedi 🥴