Glsm8928 Arkadaşlar merhaba ben 15. Haftama kadar zorla vitamin ilacı içmeye çalıştım ama artık sonra içemedim çünkü her içtiğim de kustum neyse doktora gittim durumumu söyledim içemiyorum dedim .O da bana sadece kan ilacı verdi.Şükür onu içiyorum ve midem bulanmıyor .Ama bakıyorum çoğu kişi hem kan ilacı hem vitamin kullanıyor .Haftaya yine gidicem ve sorucam.Şimdi 16+4 oldum.Benim gibi sadece kan ilacı için var mı ?
Merveonay Glsm8928 canım gebelikte troid değerim düşmedi o yizden sabah aç karnına tiroid ilacı ondan 1 saat sonra kan ilacı akşamda vitamin kullanıyorum 🙄🙄☺️
Nemoanne Glsm8928 genellikle 12.haftaya kadar folik asit sonra vitamin ve kan hapına başlanır. Eğer vitamin bulantı yapıyorsa başka marka deneyin bence önemli multivitamin takviyesi almak. Ben doğumdan sonra bile kullanmıştım çünkü dehşet bir saç dökülmesi oluyor . Benim kalsiyum+mg hapım da ilginç bir şekilde midemi bulandırıyordu başka markaya geçtim rahatladım
derinmilatuncay Glsm8928 gynoferon kan ilacı, alg yosun takviyesi, d vitamini kullanıyorum 37+4 Bunlara ek oksapar vardı bıraktım Coraspin bıraktım Tiroid ilacı bıraktım Şuan günde 3 kere insülin kullanıyorum
Meltemasya2019 Glsm8928 Ferra sanol ve d3den d vitamini kullanıyorum canım 4. Ayimdan beri ilk 3 ayda folik asit kullandım ve vitaminli bulantı hapı içtim vitamin önemli iç ihmal etme
Glsm8928 Merveonay teşekkür ederim vitamin şart mı acaba ya of strese girdim şimdi.Sadece kan hapı verince bana da 😔
Halecvs Glsm8928 vitamin değerlerin normalse gerek duymamıştır. Bende hiç ilaç içmiyorum ne vitamin ne kan ilacı. Beslenmene dikkat et vitaminlerini yiyeceklerden almaya çalışki eksiklik olmasın
Glsm8928 Nemoanne teşekkür ederim .Önümüzde ki hafta mutlaka gidicem doktora ben de olmadı zorla içicem vitamin hapını 😔
BaLVeAnnesi Ben sadece kan ilacı kullanıyorum zaten kilolu bir gebelik yaşıyorum doktor sordu iştah artışı oluyor mu diye vitamin gün içinde sürekli birşeyler yeme isteği uyandırıyordu bende bunu söyleyince içme dedi beslenmeni güzel ve sağlıklı tut yeter dedi
Aisezeynep Bence takılma öyle şeylere eğer doktorun bir sakınca görmediyse içme ona eş değer yediklerine özen göster siyah üzüm vs ye sonuçta içenin de içmeyenin de çocuğu sağlıklı doğuyor.. Bana da vitamin verdi ilk başlarda düzenli içtim ben ilaç içemeyen biriyim sonralarında saldım biraz 🙈 Doktoruma da dedim içemedim unuttum dedim sıkıntı yok dedi. Değerlerim iyiydi hatta kutun bitince içme dedi. Kan ilacına devam edeceğimi söyledi. Birde b12 im düşmüş iğne verdi. Korkma herşey rabbimden sen şükret duanı et . ☺️
Glsm8928 Aisezeynep inşallah 🙏 zaten hep dua ediyorum .Ben besleyemedim rabbim sen besle diye 🙏🐣 Çünkü benim hamilelik hep bulantı ve iştahsızlıkla devam ediyor.Yeni yeni yemeye başladım.Rabbim hepimizin bebeğini korusun 🙏
Glsm8928 Halecvs teşekkür ederim .Çok güzel beslenemiyorum .Çünkü bulantılar ve iştahsızlık devam ediyor .Ama yine de elimden geleni yapıyorum 🐣
Aisezeynep Glsm8928 ben ilk üç hiç yiyemedim su bile içmek istemedim ve kilo verdim doktorum normal dedi sonuçta bebeğin büyümesinde bir sakınca yoktu 46 dan 43 düştüm.. Sonrasında kilo aldım bebekte aldı şuan 58 oldum🙈 Ama son haftada b12 vuruldum muhtemelen ondan şiştim.. Neyseki kızım sağlıklı kilosu da haftasına göre iyi..
Smnl Glsm8928 24 deyim. İlk içinde folik asit bulunan multivitamin (previt pozitif omega 3) kullanmaya başladım hala devam ediyorum. 16 da kan ilacı başlandı. O da devam. Şimdi bi de vicium d3 diye bir ilaca başladık kalsiyum magnezyumlu o da devam edecek. Her yerim vitamin 🙈 ki beslenmeme çok dikkat eden biriyim ama maalesef her şeyin besin değeri çok düsük olduğu icin yetmiyor vücuda. Bebek bir şekilde besleniyor. Ama ek vitaminler olmazsa siz çökersiniz.
Estan Merhaba bende günde 2 tane sabah akşam olmak üzere demir ilacı alıyorum her gün 1 tane balık yağı hapı ve ayrıyetten probiyotik hapı alıyorum hepsini de saatinde içmeye özen gösteriyorum