pPapatya MerveKarafak Fetal eko anne karnındaki bebeğin kalbinde herhangi bir sorun olup olmadığına ultrasonla bakılmasıdır. Bende yaptırdım. Çok şükür bir sorun olmadı. Yaklaşık 20 25 dk falan sürüyor. Çocuk kardiyoloji doktoru sadece kalbine bakıyor.
Dimplesgirll MerveKarafak canım ben geçen hafta hastaneye çağırdılar üniversite hastanesine gidiyorum fetal eko için halbuki benim detaylı ultrason da bi sıkıntı çıkmamıştı neyse gittim doktor asistanıyla yarım saat uğraştı bebek hareketli diye çekemedi sonra kendi kadın doğumcuya sordum niye istediler bi sıkıntımı var dedim Yok dedi bizden fetal eko çekmek içim gebe istiyorlar bizde yönlendiriyoruz derdi yani bildiğin ben oraya derslerine konu olmak için gitmişim aynı ultrason cihazıyla bakıyolar senin eğer bi sıkıntın yoksa büyük ihtimal onu da incelemek için çağırmışlardır
Aslannnn MerveKarafak ben 15 günde bir yaptirmistim canin bebegimin kalp rahatsizligi vardi mecburen kontrol altindaydik
CerenSelvi Bizim de ayrıntılıda kalbinde leke çıktı. Bu yüzden girdim. Annelerin dediği gibi kosa sürüyor, ultrasonla kalbine bakıyorlar bebeğin ayrıntılı nir şekilde