Ayselicious Kesinlikle yüzü koyun yatmak Allahım çok özledim şöyle yüzü koyun bi yatsam uyusam, masaja gitmek, hamama gitmek bolca zıplamak 😁 32 haftalık oldum haraket kısıtlılığından zorlanıyorum resmen ip atlayasım var 😊
Hll Ayselicious yüzüstü yatmak,oğlumla adam gibi bogusabilmek😊malum koca göbekten kaynaklı eskisi gibi oynayamıyoruz😏ve o cok sevdigim kotlarmı giyebilmek😁
Ayselicious Burcuu5 ben sola sağa yatsamda hep sırt üstü uyanıyorum göbeğim izin verse yüz üstü yatıcam 😁
1meleek 35+0 kesinlikle yüz üstü yatmak kuaföre gidip güzel bi bakımdan geçmek ve aslında alkol kullanan biri değilim ama 30. Haftadan beri canım çok rakı çekiyo 😂 en azından tadına bakmak için azıcık içicem 😂
Yardimcianne 1meleek alkol asla içmem ama aynen inanılmaz canım rakı ve şarap çekiyor direk bir yudumda olsa içicem çokta içmek zararlı olur emzirirsek falan 😂
Rabia2019 Ayselicious yüzüstü yatmaaakkkk😍😍😍😍 masaja gitmeyi ben de çok istiyorum ama oturduğum yerde uygun masaj salonu var mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
online_mom begrich off bende resmen big mac 😂😂 gecen gun eşime dedımkı bı dogurım ılk ısım buyuk secım bıg mac buzlu kola ıcmek olucak 😂 ustunede fıltre kahve ıcmeyı dusunuyorum 😂💁🏻♀️🙈
Esuyum38 Bala_m ben hamileliğimin başından beri sıcak suyla duş alıyorum bi sorun olmadı bazen buhardan bunalıp ılıştırıyorum ama yinede sıcak suda yıkanıyorum 🙈😄
Ascvk Bala_m ben hala yapıyorum 🤷🏼♀️ Hamilelikte yapılmıyor mu ? Ben hayatım boyunca hep sıcak suyla yıkandım soğuk suya hiç dayanamam 🤦🏼♀️
BsraAlsn Ayselicious hazır narkozluyken bol bol uyumak 🙄 sonrasında 2çocuk 1 koca ev ili vs beni bekliyor fırsat varken uyumak lazım
suna2335 Esuyum38 Demirleblebi Yardimcianne ben 53 ile hamile kaldım şimdi 58 kilo oldum az mı aceba 34+5olduk 🤔
Esuyum38 Ayselicious kesinlikle yüzüstü yatağa kendimi atmak deli gibi özledim ya başka bişey istemiyorum 😄
Demirleblebi Fasulyee54 sıcak su hamilelikte yasak. Bebeğin suyunun belli bir ısıda kalması gerekiyor. Hemde kasları gevşettiği için hamşle kalır kalmaz ilk söylenen sıcak suyla duş yasak hamam hepten yasak zaten .
Ayselicious online_mom yalan yok ben yiyorum hamilelikte daha çok düşkün oldum ya 🙈 reklamını görsem hemen sipariş veriyodum ama şu aralar iyiyim 😁
Cigdemmcey Ayselicious yüz üstü yatmak ve böyle arkaya doğru gerilmek kemiklerimin çıt sesin duymak istiyorum 😂