Musel Bayanlar yumurtlama gününde baş ağrısı olur mu yaşayan varmı akıntım fazla yoğun ve başım çok aşırı derecede ağrıyo bilgisi olan varmı
_MissLaviNia_ Musel sag veya solda nerden yumurtlma oluyorsa orda agri bacaga kdr vuran agri olur benim oyle oluyor mesela ovulasyonlda zaten teyit ettim bende sdce sulu akinti olur o kdr ne uzayan sefff aknti ne baska bsy agridan anlarim tek kuzu
_MissLaviNia_ Musel catladgi zamanida anlarim o agridan siddetli agrri ayakta is yapmama bile izn vermez
beyazguvercinim33 Musel vücut sıcaklığı hafif artar Cinselliğe daha istekli olunur Yüzde yanaklarda hafif ateş basması Sağda yada solda kasık ağrısı salyamsı yada sümük gibi akıntı
berilzumrut511 Musel instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var onu takip edin ovulasyonla öğrenirsiniz yumurtlamanızı ben öyle yaptım
Musel _MissLaviNia_ benm ne ağrım be başka bişeyim olmaz ama bu sefer aşırı baş ağrım ve kasık ağeım oldu anlayamadım tam
Baloglum93 Musel adetin ilk gününden itibaren 14 gün sayiyosun 14 gün yukurtalama gunu diye biliyorum adet takvimi indir adet gününü yazınca yumurtlama tarihini felanda söylüyor
Musel Sunay10_ sanırım dediğiniz gibi şeyleri taşadım ve yumurtlama dönemim sona erdi 🙄 ama şükür son 4-5 gündür aralıksız ilişkiye girdim çünkü anlayamıyorum bu dönemde pek bir belirtim olmuyo anlayacak kadar
Kubuuu1 Musel benim akintim çok fazla oluyordu ondan anlıyordum yani doktorum öyle demişti kontrole gittiğimde yumurtlama akıntısı demişti
Deletedmom00170 Musel cinsel isteğin olur vücut sıcakligin artar Akıntın şeffaf koyu ve yapışkan olur 2 parmak arası uzaycak kadar
Musel Deletedmom00170 ben normalde 2-3 günde bir ilişki isterm ama 4 gündür aralıksız yapıyoruz ben istiyorum aşırı