HazelSeren Kızlar bız 26 Haftalık olduk ve isimden birine kesın karar verdik. Sizce Safa Araz mı ? Kerem Araz mı ? Aden Araz mı ? Burak Araz mı ? Hangısı sızce güzel ? Safa burak aden kuranda geçiyor. Ama cok kararsız kaldık yardım !
Leyla9292 HazelSeren kerem araz güzel bence💙 bende aralık annesiyim hayırlısı ile oğlum olacak ömer asaf koymayı düşünüyorum
HazelSeren Sevdeeeeeeeeeee ee bende baktım canım hem körfez demek hemde cennet bahçesi olarak gecıyor
Sevdeeeeeeeeeee HazelSeren Allah’ın Kuran’da lanetlediği Ad kavmi. (Hud Suresi 60, Necm Suresi 50) Dikkat: Bazı web sayfalarında Aden isminin Cennet bahçesi olduğu söylenmiştir ancak bu yanlış bir bilgidir. Aden değil Adn kelimesi Cennet ismidir.
3_melek_annesi HazelSeren son karar senin tabiki bu arada ben de aralik annesi olacagim bana da kiz ismi buluver🤭🤭
HazelSeren 3_melek_annesi kızım olsaydı minel koyucaktım canım ben kısmet erkekmış 😊 anlamları guzel cok kız ısmı var mesela amine anlamlı berre anlamlı ama son zaman moda ısmı ıstıyosan bence cok mina lila var artık anlamlı bısey koy derım
Leyla9292 3_melek_annesi eğer kız olsa ebrar koyacaktım rüyamda öyle gördüm ama oğlan. Eslem.eda. miray..komşum kızının adını helen mira koydu.
3_melek_annesi HazelSeren aysima hosuma gidiyor son zamanda ama amine de guzel bi kizim var meyra şevval oglum da baris kayra bunada tek isim istiyorum onlarada uysun istiyorum ama
HazelSeren 3_melek_annesi olabılır canım guzel bence son zamanda cıkan degısık ısımler cok sacma gelıyor bana