Seda05 36.haftaya girdiğimden beri benim minik kız hareket etmez oldu 10 kez etmeyi bırak 5 kez etse öpüp başıma koyucam doktorum herşey normal dedi ama ben hareket etmeyince huzursuzluğa kapılıyorum. İçim rahat etmiyor. Ama bir yandan yeri daraldığı için hareket etme olanağı pek kalmadıda diye düşünüyorum varmı yaşayan?
Haribo42 Seda05 ben :( bende yarin doktora gitmeyi dusunuyorum tekrar dun gittim ama yine hic hareket etmiyo bugun 2 kez hissettm sadece :(
Seda05 Haribo42 bende öyle ya hiç hareketi kalmadı artık. Cumartesi günü kontrol var ozaman söylicem stres yapıyorum bende niye hareket etmiyo diye çikolata yiyorum bilmemne yapıyorum banamasın demiyor
Sevinc93 Bende de öyle oluyordu, 34den beri haraketleri azaldı, fakat herşey normal diyordu doktor, yine de doktorum takip edelim dedi her hafta nstye çağırdı. Çok şükür nstde bi problem çıkmıyor şu an 38+1deyiz. Senin de için rahat etmiyorsa doktoruna nstde takip etmesini söyleye bilirsin
Seda05 Sevinc93 34.haftanın sonunda nsteye aldı beni. Herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Bu cumartesi kontrolüm var yine ozaman gidince sorucam.
littleangel Benim de öyle 😥bugün çok tedirgin oldum artık sağlık ocağına gittim, ordaki aletle dinledik kalp atışını duyunca rahatladım..ama niye bu kadar az hareket ediyor bilmiyorum.. acaba zayıf mı kaldı gelişmiyor mu diye düşünüyorum 😥
Haribo42 Seda05 bende uyanir uyanmaz dolaba kosuyorm bisiler yiyorm 1 saattir bekliyorum hareket etsin diye😂 ya ben abartiyorm yada bu vocuk beni sınıyo:))