busraanneoluyor Hanımlar basına gelen var mı bilmiyorum ama Bn artık cok rahatsız oluyorum 21 haftalık hamileyim önceden de Oluyodu simdi de oluyor hemde su gibi akıntıyla oluyor vajinal bölge kokusu nasıl yok edilir sürekli kötü koku oluyor günde 5 6 kez kilot degisiyorum :(
Humakusu busraanneoluyor bahsettiğiniz koku akıntıdaysa enfeksiyon diyorlar doktorlar bence doktorunuza danışın canım ilaçsız geçmiyor
Pukhett busraanneoluyor koku enfeksiyon belirtisi diye biliyorum. Fitil tarzı ilaçları oluyor doktora danışın isterseniz.
azizeguneyy busraanneoluyor 30. haftadayım tuvalete gidince bi koku alıyorum. bence burunlarımız çok hassas olduğu için kokuyu alıyoruz
prenses_annesii2603 10 haftalığım bnde de oluyo sürekli yıkanıyorum şuana kadar geçiren bişey bulamadım burda bekliyim belki bilgisi olan olur
Gnl_grb busraanneoluyor 20 hafta olduk bizde aynı sorun bende var ya ama bende idara yolu enfeksiyonu oldugu için ona baglıyırum 🙄
Nznkrm busraanneoluyor bende de var sürekli enfeksiyon cıkıyor doktr mantar akıntısı diyor 3 kutu fitil bitirdim 34 haftalık oldum hala devam ediyor artık boşverin ne zamn doktra söylesem fitil veriyor
busraanneoluyor Tazeanne0134 evet enfeksiyonun cıkıyor idrar yollarında pazartesi gidince söylicem bakalım ' :/
Dilekdemir Bende de varsı fitil verdi doktorum kullandım hemen geçti ama tekrarlıyo bazen. Bu çok önemli gözardı etmeyin çünkü normal doğum istiyorsanız doğum esnasında bebeğe enfeksiyon bulaştırıyor arkadaşımın bebeği 1 hafta küvozde kaldı bu yüzden . Allah göstermesin ama aklınızda bulunshn aman dikkat edin umursamamazlık yapmayın koku varsa yüksek ihtimalle enfeksiyon vardır
Esraerdemmmmmmmmm busraanneoluyor bendede çok oluyor doktor pet kullanma dedi mantar yapıyormuş oyusden bol bol pamuklu külot kullan değiştir dedi çok rahatsız edici olursa kültür yaparız demişti