azizeguneyy derya_diyebiri 19. haftada seğirme olarak hissettim. 25. haftada tekmeleei hissettim. 30. haftaya girdik şuan kıpır kıpırız 😍
Tazeanne0134 derya_diyebiri 18'de arada sıra da oluyordu ama şimdi maşallah kıpır kıpır maşallah durmuyor şimdi de 20+5 olduk kelebeğimle 🦋🥰🤭🧿
derya_diyebiri Ooo benim daha baya yolum var o zamn 😊 14. Haftadayım .sizin bebislerin cinsiyeti ne 😊
derya_diyebiri Erkek bebekler daha önce hareket ediyorlarmis ya bende oglum olacak gb hissediyorum o yüzden de sabırsızlandım 😊 yaaa ne güzelll darısı başıma ins 😊
derya_diyebiri laboratuvarbebegi1 yaa siz daha erken hissetmişsiniz ne güzel ❤ zayıf mısınız? Zayıf olmak da etkiliymis galiba 😊
Bernadmrk Ben 18. Haftamdayım 2-3 gündür kelebek 🦋 uçması gibi bişeyler hissediyordum dün sabah yeni uyandım kahvaltı hazırlarken bişey hissettim önce aldırmadım yok dedim ya erken daha değildir hiç ihtimal vermedim 10 saniye sonra Bi daha vurdu bu dedim benimki 🐣 elimi koydum 1 dakika sonra elime doğru tekrar vurdu 🥰🥰 o günden sonra elim hep karnımda gülüyorum kendime öylece oglumu bekliyorum insan hiç tekme yemeyi bekler mi analık işte 🤭😂 birde evet erkek bebekler daha erken hareketleniyormuş
derya_diyebiri Bernadmrk yaa çok duygulandım .maşallah ❤RABBIM sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ins bebislerimizi😊
laboratuvarbebegi1 derya_diyebiri Evet zayıfım ama çok hareketli sorma ilk erkek dediler şuan kız diyorlar 24 haftalık 🤗