Ceyduygu Kızlar gebeligin ilk dönemleri şampuandan midem bulanırdı zor banyo yapardım. Şimdi sampuanları ve cifi yiyesim geliyo bayiliyorum kokusuna 😍 benim gibi olan oldu mu hiç bu arada 14+2yiz 🤗
Sonay Ceyduygu burger King bilmem ne olsa insanların canı çekerdi ne çok laf ederdiler sana iyiki bunları dedin yoksa eyvah eyvah 😂
Bsnrck Ceyduygu. Ben 🙈macun bulaşık deterjani filan bayılıyorum kokularina yaa yiyesim geliyor ama maalesef 😂😂 22+6 haftalığız
kubraa28 Camasirsuylu cifi bende hala yemek istiyorum yiyemedigim icin de doyasiya koklamak istiyorum fakat koklayamiyorum cocuga zarari olur diye😂 cok manyak bisey dusununce bende 35haftaligim🙂)
MerveTaer Zehirlenirsiniz vücudunuzda bi değeriniz eksiktir bu yüzden bu eksiklikler oluyor doktorunuzla görüşün ama şakın yemeyin kimyasal sonuçta
Akshulya Ceyduygu cif güzelde şampuan🤮 en başında tiksindim cocugum dogcak hala daha tiksiniyorum ıyy
Ceyduygu [silindi] deletedmom04 evet kızlar vitamin eksikliginden olduğunu bende duydum baktırcam bi dahaki kontrolde tesekkur ederim size 😘
Sonay Ceyduygu 😂😂😂😂😂 hay Allah iyiliğini ya aynen valla sakın aman millet herşeyi aşeriyor maşallah 😂