Deletedmom00170 Burcuaselburcu amiin herkes normal kolay dogu gecirelim inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin inşallah
Zisan14 Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 😍😍❤️❤️ İlk gittiğiniz hastane hangisi acaba bende izmirdeyim de 🤭
Cevriyeee Burcuaselburcu odanı falan süsletiyorlarmı Canım bende izmirdeyim kararsızım bilgi verirmisin biraz
Burcuaselburcu Cevriyeee yani istersen süsleyebilirisn çiçek olmadığı sürece alıyorlar ben süslemedim odaya çıktığında iki kişi oluyorsun gerek duymadım açıkcası😊
Burcuaselburcu Deletedmom00170 aminnnn çok güzel dilekler dualar sizde herkese nasip olsun inşallah 😊
DenizA Kesik atılırken yada dikiş anında hissettiniz mi bende 34+3 teyim oldukça korktuğum tek konu dikiş konusu 🙈
Burcuaselburcu DenizA asla hissetmedim zaten o anki doğum düşüncesiyle vs hissetmiyorsunuz aksine öyle Bi cahillik ki bendeki cocuk cıksrken kendisi yırtıldı sandım diyorum hangi ara iğne vurdu kesti 😂😂😂
Burcuaselburcu aytenaslaan evet sancı çektiğin odada doğum yapıyorsun yanında bir bayan olabiliyor anne abla yenge vs
Bsrmdl Burcuaselburcu ay bende dusundukce hevesleniyorum kavusmak icin gun sayiyorum bi yandan tedirgin oluyorum benim oglus inatci cikipta kendi sancimla gelmez diye insallah bende kendi sancimla normal dogururum tabi hayirlisi buysa😊😊
Kuzulkurt Burcuaselburcu öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🥰 bişey sorucam bucada sancı çekerken eşim yanımda kalamaz mı illa kadın mı olmalı?
Burcuaselburcu Kuzulkurt kadın istiyorlar erkek sinek bile giremiyor maalesef mahremiyet dolayısı ile 😊