Busraasel6776 Kızlar benim gibi pazartesi hastaneye yarışı yapılacak olan var mı? 39+4 günlük hamileyim doktor pazartesi yatışımı yapacağını söyledi normal doğum düşünüyorum Allah'ın izniyle bende kızımı kucağıma alacağım Rabbim inşaAllah o günü gösterir dualarınıza ihtiyacım var kızlar. Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaAllah. 🤲😍
Busraasel6776 Anne6161amine bilmiyorum canım suni verecek sanırım ilk doğumum olduğu için bir bilgi sahibi değilim ama bugün sıvı geldi. Daha öncede az kanamam olmuştu
Naygunn Herhangi bir belirtin var mi? Su, nişan veya sancı gibi.. normal dogumda önceden yatis yapiliyor mu?
Busraasel6776 Naygunn bugün az bir sıvi geldi önün haricinde daha önceden az bir kan gelmişti. Neden yatırdığını bilmiyorum ama
nilly Normal doğumda erken gidince bi an önce doğurmak için bi sürü film çeviriyorlar. Herhangi bi risk söz konusu değilse yatış yapmanı tavsiye etmem. Benim ikinci aynı şekilde zorla doğurttular resmen.
Busraasel6776 nilly canım suni verecek sanırım pazartesi 40 hafta 1 günlük oluyor bugün az bi sıvı geldi daha önce de az bi kan gelmişti hayırlısı bakalım belki de pazartesiyi bekletmez