Hardcandy 5 bucuk aylik hamileyim,bu süreçten once her gün dus Alan saci kolay kirlenen hele yazin sìk yaglanan,sabah kalkinca T Bölgesi yaglanan bi cildim vardi. simdi ise izin versem 4 -5gun ayni sacla gezebilirim,asla kirlenmiyor yada kokmuyor,rahatsiz oldugum icin sacimi toplayip hergün vucudumu yikiyorum. Benzer birsey yasayan varmi,bana cok ilginc geliyor cunku bu dönemde cildi bozulan sivilce yapanlar hormonlardan saci hizli kirlennenler oluyor genelde ama benmi bi anormalim!? 😖🙄😋😂
Sym_ Hardcandy benim de kaş ve kirpiklerim sarardı 😊 sarışındım zaten ama özellikle kaşlarım oldukça belirgindi. Şu an sadece sarı parlaklığı görünüyor diyebilirim 😅
Mskywalker Ay maşallah diyelim ben de 8 aylık hamileyim cildim saçım falan harika oldu. Gerçi bütün kozmetik şampuanları ve kremleri bıraktım. Doğal ürünler kullanıyorum ve aşırı su içiyorum. Bunun da etkisi olabilir ama en çok sevindiğim şey yüzümdeki top sakal şeklindeki egzamamın geçmesi oldu. Senelerdir uğraşıyodum. Bilsem daha önce hamile kalırdım 🤣