Tkn_50 Kizlar bnim gum 5 gün gecti hamile miyim degilmiyim bilmiyorm.kafam cok karisik sol kasiğimda agri oluyordu bide karnimda şiskinlik vardi basta. Simdi de gögsüm cok hassaslasti sisti bide uclarda acayip agri var.bunlar gebelik icin yeterli mi? Hee tabi bide dun geceden beri damla damla kahverengi biseyler geliyo ama cok az yani sürekli akmiyor. Yerlesme kanamasi olabilir mi ? Sizlerde ne gibi belirtiler oldu ve yerlesme kanamasi ne zamn nasil oldu ? Deneyimlerinizi bekliyirm arkadaslar simdidrn tesekkurler
Blgzr_58 Tkn_50 canım bende yerleşme kanaması falan olmadı 6 haftalık hamileyim aynı adet olacakmışım gibi belirtiler vardı test yapınca çıktı bence direkt git sağlık ocağında kan ver varsa kanda çıkar zaten
lisansli_Mom49 Tkn_50 aynen canım yerleşme kanaması bendede öyle oldu üç gün sürdü zaten hamilesin test yap 🤗
nilly Tkn_50 bende de hemen hemen aynı şeyler oldu yerleşme kanamasıymış. Adet oldum zannettim başta ama durup durup damla damla gelince şüphelendim. Hakkaten hamileymişim.
1meleek Tkn_50 söylediklerinin aynılarını yaşadım inşallah hamilesindir 😌 ama benim yerleşme kanamam gecikmeden 10 gün sonra oldu ertesi gün test yaptım pozitif çıktı nasipse bi oğlum olacak darısı başına ☺️
Tkn_50 Blgzr_58 tesekkr ederim canm normal evde test yaptm bisey cikmadi .kan vermek icinde korkuyorm bos cikacak diye
LittleAnne Canım daha 5 gün olmuş o yüzden belirtilerin adetken olabileceğin şeylerlede aynı, birde adetini söktürememiş de olabilir vucudun o yüzden öle olabilir benimde başıma gelmişti hamileyim sandım bi kaç damla lekelenme oldu ama 2 gün sonra kanamam tamamen başlamıştı ama belkide hamilesindir herkesin farklı hemen bi test alıp denemeni tavsiye ederim inşallah hamilesindir 🥰🥰
Tkn_50 LittleAnne Saol canm😘 bende normal kanama olmasndan korkuyorm . Bide bu ay catlatma ve klomen kullnmistim . O zamn ben biraz daha bekleyim
Blgzr_58 Tkn_50 eğer hamileysen ve yeniyse idrarda çıkmaz içinin rahat etmesi için mecbur kan testi yaptırman lazım canım benim
Tkn_50 lisansli_Mom49 insallah öyleyimdir canım 🤲🤗 yarin cesaret edebilirsem kan testi yaptircam o zamn
lisansli_Mom49 Blgzr_58 bende aynı belirtiler oldu sormuş bende söyledim sadece test yapsın en sağlıklısı yanı Yinede nasip
Tkn_50 Blgzr_58 saol canm insallah evet olsun cok istiyorm ama tabi hayirlisi saglikli olsunda basta o onemli .
Blgzr_58 lisansli_Mom49 belirtiler aynı olabilir evet haklısın ama hemen hamilesin dememiz bence doğru değil seni de kırmak değil niyetim yanlış anlama sadece umutlanıp üzülmesini istemedim
telliaktas Benimde adetime 3 gün var ve kahverengi kananam var dün geceden beri halsizlik dışında başka belirti yok altı yıllık evliyim ve olmasını çok istiyorum Allah’ım inşallah gönlümüze göre verir
Tkn_50 telliaktas insallah hamilesindir canım Allah kimsenin kucağını bos birakmasin en kisa zamnda hamile hberini alirsin insallah 🤲