Aysgl_trl_trn Esarikay şuan aynı durumdayız heralde. Bende hiç sevmem hatta tiksinirim ne olduğunu bildiğim için. Ama istiyor can 😂😂🙈
Esarikay Aysgl_trl_trn aynen canım😁 hamilelik çok ilginç bir olay ya neyse yine makul şeyler sayılabilir istediklerimiz😊 bir de toprak kül falan aserenler var onlara daha zor 😊
Sweetblonde88 Aysgl_trl_trn yaş frambuaz cekti 10 gün aradık sonunda bulduk bir avuç şeye 35 TL verdik yedim ve rahatladım
Aysgl_trl_trn Seda_123 çiğköfteyi zaten çok seviyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beride yiyorum 🙈 zarar olcak Allah korusun 🤗🙏
Aliss_36 Aysgl_trl_trn aynen ama şişelere konulan varya ondan gidip buldum aldım koca bi tava da 2 yumurtada kırıp yedim 😁
Burcuu5 Aysgl_trl_trn yabancı bi dizide portakal yerlerken gördüm çok canım çekmişti bi manavda buldum yedim sonra 😁😁😁tam 2 kilo yemiştim aksama kadar 😁
Leyla9292 Aysgl_trl_trn canım üç gebeliğimde de deli gibi erik aşermişti yeşil çağla bu yaz olduğu için bulmak kolay oldu diğer ikisi kış ti çok zor bulduk.
kayasli Aysgl_trl_trn benimde 9+1 oldu da bu zamana kadr mide bulantısından hic asermeye firsat olmadı 🙄 merak ettim soraym dedim 😁