Mervednr Zynb hadi bakalım hangisi önce gelicek 😊 erkek mi kız kı sizin bizim oğlumuz olacak inşallah
sumeha Son 8 ama yarın sabah kontrol artı alttan muyane yapılıcak ve doğum u tetiklemekiçin uyarı yapıcak Dr m bakalım kaç güne gelecek bebeğim . kendi sancılarım da var 2 haftadır ve bu son 2 gündür çoğaldı kasılmalar diyebilir im hepimiz birbririmze dua edelim inşaallah hayırla kucağjmıza alırız bebişlerimizi
Seherr Ezgi1234 yok bahsetmedi sadece dediki doğum yakın görünüyo 3 4 cm olmadan yatış yapmıyorum sanırım cuma açıklığım arttıysa suni ile yatış verilecek
mervezeze Seherr ben farabi eğitim araştırma da doğum yaptım oğlumu kocaeli daricada 2.gebelik gine doğum zamanım geldi oraya gidiyorum
Lovelies Eslemesilaaras 38+2 de dogum başldı diyip suni verdiler 12 saat acılmam da yok bu gidişle galiba sezeryan olacak 1 hafta bekleticem dedi doktor nst de sancılar düzensin ne nişanım geldi nede suyum son 7 gün ama Gelmek istemiyo 😓😩
Sevgimelegim Eksilere indim artik🥴 Evet zamani, gelen bebek, doguyor elbette ama cok slklnti stresliyim.. 40+2 olduk yok hala 🤒