Eyomi48 Arkadaşlar ben 23+1 deyim ve bugün bebeğimin kilosu 565 gram dedi doktor ama uygulamalarda 650 olmasından bahsediyor(!) evet biliyorum her gebelik farklı ama içime dert oldu sol damarımda beslemeyince daha da üzüldüm:( bir de göbek bölgesi bi hafta geride nasıl düzelir napsam ?
azizeguneyy Eyomi48 daha çok zamanın var ayriyetten buna yapılacak bir şey yok. bebeğin kaç kilo olursa olsun doğar zaten
kertenkeleannesi Eyomi48 20+5 ye detaylı yaptırdım 500gramdı. Kaç olması gerekiyo bilmiyorum açıkçası doktora iyi mi diye sorduğumda onu takip edeceğine FL ölçümlerini takip et demişti uyluk kemiği uzunluğu.
Deletedmom6 Eyomi48 Merak etmekte haklısın cnm ben nile 21+ 2 yim ama daha erken olmasına rağmen kilosunu kafama takıyorum doktorun bişey demediyse senin elinde olan bişey yok daha çok küçük bebeğin büyüdükçe düzelir heralde
dvran22 Eyomi48 zamanla alır canım benim bebeğin 600 gram geriliği vardı ama zamanla gerçekten aradaki farklar kapanıyor ..minyon bi bebekte olabilir önemli olan doğduktan sonra sağlık probleminin olmaması😊hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah
Kelebegimmm Bende 38 haftada 2900 gram.şimdi kime sorsam 3 kiloyu geçmişdir ama takmıyorum.bende zamanında doğdum 2800 gram.genetik birazda.seninde daha zamanın var daha çoook kilo alır.kilosunun az olması doğum açısından da iyi kolay olur
Eyomi48 kertenkeleannesi fl uzunluğu bizde de normal haftayla uyumlu ama gram olarak farklı olması can sıktı:(((( bir de çok stresli bir iş ortamım vardı sanırım o da etkiledi
Eyomi48 Yok doğma vs değil de daha çok canımı sıkan şey önceden ilerideydi ve şimdi bi hafta geriye düşmüş olması sonuçta sol damarın beslemedğini biliyor olmam gerilmeme sebep oluyor
Afra34 22+4 on gün önce 375 grm dedi doktor bana da az gibi geldi kilosu ama son aylar daha çok alır diyorlar🤔
Duygu_lu Eyomi48 canım 30 haftadan sonra genelde güzel kilo alıyorlar birde emin ol çok önemli değil 4 kg küveze girerken 2 kilo Bebek annesi ile taburcu oluyor önce sağlık kg takılma İnan
Eyomi48 Teşekkür ederim 🙏 ya kafam allak bullak oldu .evet çok haklısınız ayrıntılıda her organı sağlıklı çıktı sadece ben çok gerildim galiba ,bir de sürekli baskı ile çalışıyorum ,o da daha hassa yaptı beni
Nur___ Eyomi48 25.haftada 794 gramdı, 29+2 1460 yani 6. Ay bittikten sonra da çok alıyor şuan takılma kiloya bide beslenemiyor diye düşünme sen yararlı şeyleri ye ona gider zaten 🙏🌺
Afra34 Sinem0070 evet bana da az gibi geldi ama doktor herşey normal bir hafta önden gidiyor diyor bende anlamadım zaten daha yeni 4 kilo aldım çok yiyen biri de değilim 🤔zamanla alır inşallah 🤲🏻
Eyomi48 Arkadaşlar evlat derlerdi de bilmezdim ne denli kıymetli olduğunu ,gözümüzün nuru olacağını Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömür versin🙏🙏🙏🙏 bir de hanımlar bi iki hafta önce kaynar çayda yandım ikinci derece yanık oldu ayağım ve o günden beri bebeğe de bakamama korkusu beni çok sarsıyor
Sinem0070 Afra34 22+4 375 grama bebek 1 hafta öndenmi gidiyor dedi ilginc bence siz doktorunuzu degistirin tabiki Önemli olan bebeginizin sagligi rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip eylesin
Afra34 Sinem0070 şuan 22+5 on gün öncesi gittiğim doktor ve daha öncesi doktorlar kilosu haftasına göre önde iyi gidiyor dediler 🤔farklı doktor hepsi il değiştirdim 🤗