Anonimaney Kızlar ikili testi yaptıran ve ense kalınlığı normal olup kan tahlilinde sıkıntı çıkan var mı ve kan tahlilinden ne çıkabilir bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim🖤
Zade Anonimaney Yqni bazen kan değerlerinde risk olarak düşük , orta , yüksek TİSK verebiliyor bazı hormon sonuçlarına göre :/ Ama çok takılmayın böyle bi durumla karşılaşırsanız başka testlerde önerecektir Dr nuz
shrbrk Anonimaney bana normal dediler hepsine. ben hiç sormadim hicbiseyini😭😭 neden bukadar cahil gibi davraniyorummmm
Mfatma Meraba. Ben bugün yaptırdım kan sonucumu haftaya alıcam ense kalınlığı 0,8 dedi biraz ince dedi sizce normal mi
Anonimaney Mfatma ay canım ben hiç anlamıyorum ki bana normal dedi ense kalınlığı ama ne kadar olduğunu söylemedi. Bende bugün yaptırdım kanım 2 haftaya çıkçakmış kandan bişey çıkar mı diye korkuyorum
Ecemsbaby Mfatma ben normal diye biliyorum önemli olan kalın olmaması fazla 😊 inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Deda Anonimaney Bir sorun olsa zaten ultrasonda doktor bakarken görüyo bir sorun olabileceğini. İçini karartma 😊
Mfatma Ecemsbaby inşallah🙂 netten de baktım birin altında değeri olan göremeyince insan bi endişeleniyo
Anonimaney Zade teşekkür ederim kızlar insanın içinde bi şüphe oluyor illa ya burası da olmasa google çevir çevir yaz ikili test nedir çıkıyor sadece çıldırdım allah razı olsun bu uygulamayı bulandan her türlü sorumuzu gideriyoruz😄😻
Anonimaney Mfatma bişey yoktur Allah’ın izniyle ya yanılma payı da çok oluyomuş diye duymuştum ikili testte. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏾🥰
Ecemsbaby Mfatma benim de 0.9 çıkmıştı, burun kemiğine baktı sıkıntı yok çok iyi demişti 😊 içiniz rahat olsun bence
Anonimaney shrbrk valla sorma bende aynı şeyi yaptım ya bi anlık heyecanla unutuyor insan ondan bence bana da normal dedi hiç sormadım ne kaç diye😄