Yasemin111 23+6 haftalık hamileyim ben ilçede oturuyorum araştırma Hastanesi'de bulunduğum ilde yer alıyor. kadın doğuma haftaya randevu veriyorlar. Ayrıntılı ultrason cekilebilmem için süre onemli mi eğer önemli ise bu hafta sabahtan muayene fişi alıp ultrason cektirecegim yoksa haftaya ayın 10 unda randevum. bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum!!!
Sedaalp Yasemin111 20 hafta 21 hafta 22 haftada 3 kere çağırarak kontrolletıni yapmıştı benim doktorum o şekilde yapmıştı 23 geç diye biliyorum 24 hafta şeker yüklemesi yaptırdık
Buryus Yasemin111 Yasemin111 su an 23+6 yani 24 haftaliksiniz 24+0 da 25 haftanın basında oluyorsunuz yani ayın 10 u geç olmuş oluyor
Yasemin111 BsraAlsn teşekkür ederim.ozaman randevum ile haftaya salı ayın 10 unda gitsem yapılabilir.
Dmce Bende 24 den sonra bebek buyudugu icin net goruntu alamiyolar hareketleri artik kisitlaniyomus cunku bana en ideali 18 23 arasi dediler 22 ye arastirma hastanesinden 2 ay once sira bulabildik biraz gec kalmissiniz en erken sekilde doktorunuzla gorusun bence benim doktorum 17. Haftamda onceden gidip ramdevu almami ertelememi istemisti
Sezen2006 Canlm sen 23. Haftanı bitireli 6 gün olmuş yarın 24 ü bitireceksin bir sonraki gün 25. Haftadan 1 gün alacaksın hesaplamanı yanlış yapıyorsun.
Yasemin111 Sezen2006 çok teşekkür ederim bilgi için ben yarın gideceğim hastaneye daha fazla geç kalmadan