telliaktas Kızlar merhaba yerleşme kanamasını hangi dönemde yaşadınız bir hamilelik belirtisi diyebilir miyim
Suhedaa telliaktas adetim 12 gun gecikmisti önce kirmizi kan gibi geldi adet oldum sandim sonra 4 gun boyunca leke geldi kesildi lekem bitince test yaptim silik cizgi cikmisti orda ogrenmistim
duygusm Benim adetimden bir kaç gün önce olmuştu, tam bilemiyorum çünkü herhalde biraz erken adet oluyorum diye düşünmüştüm.
Fatmanurars telliaktas beklenen adet günümden 2 gün sonra olmuştu sadece az geldiği için araştırıp öğrenmiştim.
Gozdeakan telliaktas Benim adet günüm biraz sonrasında bir kere kahverengi kanamam oldu.Ben olacağım diye önemsenmedim.Sonra olmadı.Doktor yerleşme kanaması dedi.
EngucluAnne telliaktas tam adet günüm yani 30 nisan da pembe yerleşme akıntısı oldu kuzum ama benimki sadece peçeteye silince geldi devami yoktu 2 mayista da kan testi yaptırdim ve hamileydim 5 gunluk bi gec dollenme ile şuan 18 haftalık olduk kızımla bin şükür
Bedis_emrah02 Ya benim de adetim biteli 10 gün oldu dün akşam ve bugün pembe leke geldi acaba bu ne daha yumurtlama günlerimdeyim kanama hemen olur mu
Snszasla Bende adetim 1 hafta geçti hasta oluyorum sandım olamadığını farkedince test yaptım pozitif çıktı lekelenme 2gün kadar azar azar belli belirsiz oldu iki gün önce tekrar lekelenme oldu ce dün artınca korkup acile gittim sorun yok eskiye ait kanı atıyorsun yerleşme kanaması dediler hamileliğin ilk aylarında bu normalmiş ama yinede ihmal etmemek lazım yarın kadın doğuma gideceğim insallah sorun yoktur