Gknrckmk Merhabalar başka bir şehirden ankaraya geldik iş dolayısıyla ankarada doğum yapıcak doktor önerisi olan varmı acaba şuan en büyük problemim doktor 😓
Medine_1992 Gknrckmk bende bir yıldır Ankaradayım arkadaslarımın tavsiyesi ile büyük ihtimal Sami ulus devlet hastanesinde olacak doğumum inşallah daha erken yolun başındayım ama özel hastaneden cevirilmiş çok güzel diyorlar 🙄
ikibebeklianne Gknrckmk Ben memorial da yapmayı planlıyorum Aylin anıl Arslan’ın takibindeyim gerçekten öneririm çok ilgili bir doktor tavsiye ederim.
Eren1merve Medine_1992 bn orda 32 gün önce dogum yaptım cok memnunum dogumhanede de sonrasında da güzel ilgileniyorlar
Mutlu_anne2 Bende Natomed hastanesine gidicem bende yeni taşındım orası bana daha yakın eğitim ve araştırmaya gittim hiç memnun kalmadim
Medine_1992 dhmiclk bende etliğe gidiyordum yorumlardan sonra vazgectm ve hemen önerilere kulak verdim randevu aldım yeşim özkays çok iyi bir doktor dediler 💞inşallah bakalım eşimin arkadaslarının esleri hep orada doğum yapmış
dhmiclk Medine_1992 evet ben daha öncede bir rahatsızlık yüzünden gitmiştim sami ulusa memnun kalmıştım yeşim hocadanda. Ben 20 haftalık gebeyim ins benide alırlar oraya doğuma muayeneleri de orda başlayım artik
dhmiclk Medine_1992 cnm sami ulusda doğumda yanına birini aliyorlarmiymis bi bilgin varmı genelde devletde almıyorlar
Gozde19 Medine_1992 hakan aslan diye bi doktor var sami ulusta mükemmel bir insan ona da görünmeni tavsiye ederim 🌸
Deletedmom0071 Sami Ulus devlet olarak gözlemlemelerime göre en iyisi. Keşke kaydınız olsaydı da Hacettepe ya da Gazide yapabilseydiniz ama devlet istiyorsanız sizin durumunuzda Sami Ulus.
Medine_1992 Deletedmom0071 kaydınız derken canım oralara gitmek için nasıl bir kayıt gerekiyor ben uzak diye tercih etmedim hacettepe de çok iyi deniliyor
Deletedmom0071 Medine_1992 8. Haftadan sonra almıyolar maalesef ben de son haftada yetiştim dosya açtırdım yoksa doğum da yapılmıyor haliyle 😔
Medine_1992 Deletedmom0071 bilmiyordum ne kadar erken bir süreymiş 8 hafta hayırlısı artık bakslım yorumlara güvenip Sami ulusa devam o zaman coğu özel hastaneden iyi diyorlar 🙄bakalım
Deletedmom0071 Medine_1992 evet ben de kaçırsam hacettepeyi oraya gelirdim herkes çok övüyor çünkü ☺️ Bana biraz uzak kalıyor galiba ama birçok yerde poliklinik varmış diye duydum ☺️
Medine_1992 Deletedmom0071 aynen Turgut Özal ek binası oraya aldım zaten randevu özel hastane cevirilmiş devlete tek kişilik odalar varmış 😁💕
Ryhnylmz Medine_1992 ben de gitmiştim oraya arkadaşım da orda ameliyat oldu çok memnun kaldı odaları çok ufak ve karanlık ama tek kişilik
Medine_1992 dhmiclk canım arkadaşımda annesi refakatçi olarak durmuş izin verilmiş bende sasırdım o dam orayı tercih ettim etlimte kaç saat eşimi içeri almamışlar insanların Sami iyiymiş bircok yönden
Eren1merve dhmiclk bn yenj dogum yaptım orda 2 kişilik odada kaldım 2 gün annem ve kayınvalıdem kaldı bi günde tek kişilik odada kaldım orda eşinde kalabiliyo
Ayperii966 dhmiclk ben orda doğum yaptım doğum anında yanına birini almıyorlar odana geçince rekatçi kalıyor