Karadeniz61 Merhaba kızlar, İlk defa bu ay ovulasyon testi denedim. ve 30ağustos yumurtlama günümdü. Şimdi beklemedeyiz bakalım.. Vücudumun üst kısmı terlerken ayaklarım üşüyor yoksa bu bir belirti mi😜 Sizler ovulasyon ile kaçıncı ayda hamile kaldınız, benim ilk denemem 🤔
Melike37 Karadeniz61 canım ilk ayda kaldım ama kimyasaldı benımkı yumurtanın çatladığı günden say 10. Yada 15. Gün erken gebelik test yap çıkıyor benim 11. Gün çıkmıştı vede 5 tllikte 😊
AlpYus Karadeniz61 benimde 30 ağustos yumurtlama canım 31de devam etti 1 eylülde çatladı İnşAllah gebe kalırız bende ilk defa denedim
Halime_dgrl12 Benim ilk denememde kaldı ama ben sadece uygulamadan takip ettim testten değil ilk denemem de oldu şükür
Karadeniz61 Susamanne benimde ilk denemem ondan çok gergin bir bekleyiş yaşıyorum ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 😘
Karadeniz61 AlpYus ayyy aynıyızz 😍 benimde ilk 30unda iki çizgi, 31indede vardı o 3gün bende denedik.. hakkımızda hayırlısı sağlıkla sahetle gelsin bebişler 😇
Melike37 Karadeniz61 ay vallamı bişey olmaz ya bu ay kısmetse artık canım benım bende çok tek çizgi gördüm çift çizgi 2 kez yasadım oda hayırlısı değildi artık üzülmüyorum vardır rabbimin bi bildiği inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız canım 😊
Karadeniz61 Islim123 hadii yaa 😳 eşim balıkçı benim 10 denemem 5sene olur 😂😂 sağlıkla alın kucağınıza 😘😘