Huriye_Mutlu Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 haftadır çok kötü belirsiz sürelerde kaşıntılarım var kırmızı kırmızı kabarcıklar olup yaraya dönüşüyor 23 haftalık gebeyim çocuktan kaynaklı bişey olabilir mi korkuyorum 😞 yardımcı olabilir misiniz başından geçen var mı
Ayse1010 Huriye_Mutlu Canım tahlillerine enzimlerine baktır bak ben 37.haftamda sezeryan olcam bundan sonra bebeğin kakasını yapıp zehirlenme ihtimali oluyomuş 30.haftadan beri ilaçla idare edildik bu haftaya kadar geldik şükür.
Kubradem Benimde oldu sivrisinek alerjisi var dediler önce kaşınıyor sonra kırmızı kırmızı yuvarlak lekeler oluyor o leke olan yerler sertleşip sonra kabul oluyor benim öyle olmustu
Ayse1010 Huriye_Mutlu Benim kaşıntı 30.haftada başladı yüksekti doktor ilaç verdi bide losyon krem her hafta tahlil verdim takip edildi eğer düşmeseydi alıncaktı ilaç iyi geldi ama 37 den sonra olmaz artık dedi doktor yine yükselmiş riske atmayalım dedi
Nazli_zeyno9 Gebelık kolestazı olabılır bır an once karacıger enzımlerıne vaktırmalısın bence canım bısey allerjıde yapmıs olabılır ıcını rahatlatmak ıcın bı test yaptırmalısın
melikeyakisikli havuza falan girdiysen el ayak diye bir hastalık var canım havuzda bulaşıyor ve inanın kaşıntıdan insanı öldürüyor ve bulaşıcı bence hemen doktora gitmelisin