Didi6 Arel isminin farklı dilletrde farklı anlamları olamaz mı? Düz mantık bakınca ar & el, ee bunlar da Türkçede olan kelimeler.
Serra_t Ozlemtoprak2307 merhaba konudan bagimsiz olacak ama cigdem hoca hastaneden ayrilacak bilginiz vardir sizin doguma yetisiyor mu acaba ? Yoksa dogurttuktan sonra mi ayrilcak.
prenses_annesiiii Bizde karar veremeyenlerdeniz 🤷♀️🤷♀️ Ağah mı kağan mı koysak karar veremedik ikinci ismide balamir olacak sizce hangisi daha uyumlu ??
Mucizem_06 Cigdem1987 içim e su serpildi 😂 bnde daha yeni post açmıştım gökmen kiz mi erkek mi ismi diye cok mutlu oldum bnden baska erkek bebek koyacak olan varmis 🤩 sağlıcakla alalim kucağınıza insalllh
Canannncan Haftaya cinsiyetini öğrenicez inşallah ama şimdiden iki seçeneğide düşünüyor insan erkek olursa Çağan Ali olacak 😊
EbruEgemen1123 Hiç kimse yazmamış sanırım benim oğlumun adını. bende yazayım dedim 32. Haftadayız Alper Selim düşünüyoruz hatta A harfi magnet aldım ailece baş harfleri alırken buzdolabına yapıştırdım bile 😂 çok bilindik ama kimse koymuyor önermemiş şaşırdım ve sevindim 😂
CemrePektas Yrncbci biz de 18. Haftadayız. Allah’ın izniyle ismi belli adıyla yaşasın oğluşum, kayınbabamın adı Fikret, yanına bir de Kemal eklicez. Fikret Kemal olacak inşallah