tazee_annee Kizlar bundan 3 hafta filan önce 50 kuruşluk cips yemiştim şimdi yine canim istiyor yiyenleriniz var mıydı hamileyken vicdan azabı çekiyrm
Deletedmom133 tazee_annee bende hep yedim birsey olmuyor asıl doğurunca dikkat etmek lazım yediğin herşeye 🥰🤣
Zade tazee_annee Valla canım son zamanlarda bende sardım cips e .. Bi zararı yok ama boşu boşuna kilo aldırıyor diye biliyorum :)
Deletedmom277 tazee_annee Neden vicdan azabı çekiyorsunuz? Hamileyken yenilmeyen belirli şeyler var bunlar harici canınız ne istiyorsa yiyebilirsiniz.
bsrgz tazee_annee ben yiyorum valla kola da içiyorum dayanamıyorum napiyim. Ilk 4 buçuk 5 ay tuttum kendimi sonra amaan dedim o gün bugündür yiyorum😄
Sermec tazee_annee 10 haftalık hamıleyım gecen hafta canım istedi 2 kere yedim bence büyük zararı yok bebeğe ama yıne de cok tüketmemek lazım 🙂
Cigdem07 tazee_annee Hiç bişey olmaz merak etme ben de onlardan aldım canım çok istiyordu 3ünü birden yiyordum şuan canım istemiyo 😂
Deletedmom0042 50 kuruşluk cips dişimin kovuğuna yetmiyor 🤣 tabi azalttım ama canım isteyince büyüklerinden yiyorum .:)
Aysmnv35 tazee_annee bende 15 haftalığım ama cips abartmadan yiyorum cok yağlı seyler tüketmek kilo olarak geri dönüyor Ama hiç bu kadar canım istememişti ☺️☺️
BsraAlsn tazee_annee canım ben kızımda da yedim bunda da yiyorum kola da içtim hiçbirşey olmadı zaten plasenta zararlı maddeyi en en aza indirerek bebeğe iletiyor.
SbnmTlg Benim de normal zaman da canım hiç istemez 2 gündür az az yedim. Ne yememem gerekiyorsa onu canım istiyor 😄