bebiiimamm https://www.hepsiburada.com/zade-vital-cocoline-karin-catlagi-bariyer-kremi-90-ml-p-HBV00000J6JZL?magaza=burada sağlık&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjwwb3rBRDrARIsALR3XeaJyXCxmr0R0fspxCuE0zeg3jXC9JVPxegKxr5iObZBmDIEj38BJtwaAsw6EALw_wcB Zadevital kullanan var mı çok dandik görünüyor ve 70e satmış internette her yerde 40 tl olan kötü bi krem çatlak yağı bile değil siz ne kullanıyorsunuz bu kremi kullanan var mı?
titebouille bebiiimamm ben kullanmadım hiç.. 37den sonra çatladı.. ne sürersen sür genetik diyorlar.. 3 çatlağım var.. 40 haftalığız..
Deletedmom0042 bebiiimamm Ben akşam yatarken kalıp kakao yağ sürüyorum sabahlarıda aklıma gelirse normal e vitaminli krem sürüyorum. 26 hafta olmak üzereyim çatlağım yok ama göbeğimde fazla yok, işe yarayacak mı bilmiyorum yani 🙄
Esmf bebiiimamm yagi bilmem ama.zade vital markasi saglik bakanligindan onayli sayili markalardandir. Diger yaglarini ben kullaniyorum ama.bu yag hakkinda bilgim yok.
filiz08 Eczaneden gidip vazelin ama en doğalından saf olanı dan alın bulabilirseniz.Duştan sonra ve cikdinizi kuru hissettiğiniz zamanlarsa sürün diz üstünden göbeğe yanlarınıza artık çatlayabişeceği düşündüğünüz yerlere aürün.Müthiş nemli tutuyı ve işe yarıyo iki doğımdur çatlamadım
Ipek34 Ben son 2 aya kadar frei öl kullandım 3 sise bitti . Sonra da organik hindistan cevizi yağı kullandim . Su an 38 bitti hic catlamadi . Insallah catlamaz