Hazalgolbasi Kizlar 10+3 hamileyim gece uykumda korkunc ruyalar goruyorum aslında hic aklima getirmem dua okur yatarım ama rüyalarımda cok korkuyorum basina gelen var mı nasıl cozdunuz?
Zade Hazalgolbasi Benim de en başından beri oluyor canım .. ama hormon değişimleri rüyaları bile etkiliyor diye okumuştum bir makale de :/
MucizeAnnesi3545 Hazalgolbasi coğu kişinin başına geliyo herhalde bu. Bende çok görüyorum etkisündende zor cıkıyorum ama dua etmekten baska yapcak bişi yok canım
Berivan999 Hazalgolbasi Evet bende 12+2 ve resmen korkunç rüyalar görüyorum dun gece bıle gördüm eşim uyandırıyor. Anneme sordum sanırım 3 harflıler bebek düşsün diye ugraşırlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama uyandıgım çok kotu kasıklarım agrıodu
minikmelegim_ Saçma gelir belki ama ben yeni evliyken (yeni nikahlilari korkuturlarmis ya) yatagimin altina bıçak koydum meyve bicagi :) ve hiç korkutmadilar. Simdi hamileyim eşimden ayri baska odada yattim bicakta yoktu ve gordum koştum hemen esimin yanina😀 simdi bir sorun yok. Yatagimda Gordugun tek korkunc ruya bebegimi duşurmuştum kan revan içindeydi ic camasirim ve bebegimde camasirdaydi tabii kan gordugum icin ruya bozuluyor :)
Hazalgolbasi minikmelegim_ yaa bizde yeni evliyken hatta balayında ruyalarimda cok goruyordumm uyumaya korkuyorum valla
Deletedmom0071 Hazalgolbasi kalktığınızda sol tarafınıza doğru 3 kere tükürün daha sonra felak nas ve nazar ayetlerini okuyun kötü rüyalarınızı da kimseye anlatmayın. Böyle şeyler olabiliyor mümkün olduğunca sürekli besmele çekin ve salavat getirin 🙏🏻🙋🏻♀️🌸
minikmelegim_ Hazalgolbasi bıçak koymayı bir deneyin bence bana annem soylemişti :) birgun eşime dedim ki benden habersiz bicagi al ordan bakalim gorecek miyim. O da almiş ve gördüm direk sordum evet aldim dedi. Ne bileyim bence ise yariyor :)