ArzuK 9.haftamızdayız yorgun düştüm stres yaptım ondan mı bilmiyorum hafif lekelenme oldu. Dr a görüştüm bişey olmadığını söyledi ama ben endişeliyim 3. Gebeliğim ve bu defa kucagıma almak istiyorum İnş. Sizler de bu haftalar da lekelenme yaşadınız mı Dr larınız ne söyledi bebeğimin iyi oldugunu progestoron kullanmaya devam etmemi söyledi Dr um sebep belirtmedi🤷♀️Sizleri merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sonee ArzuK bende yaşadım lekelenme doktorum bı sorun olmadıgı soyledı tabı 3 ay boyunca progestan kullandım ıcınıızı rahat tutun🤲🏼
sevval55 ArzuK lekelenme değilde çok yogun kanama geçirmistim 1 hafta kadın dogum servisinde yatmıstım hastaneden cıkıncada 1 ay sadece tuvalete kalktım cok zordu o günlerim😓 ama geçti tabiki hepsi☺️
ArzuK Sonee teşekkür ederim sıklıkla sürdü mü peki bir defa olup ilaçla devam mı ettiniz🤗teşekkür ederim
Sonee pkos_dunyam evet hap olarak kullandım ilk haftalarda sabah aksam kullandım sonra ıkıncı kutu aldım onu da aksam yatmadan once ıcıyordum
Sonee ArzuK rica ederim ogrendıgım den berı leke goruyrdm rengı acık pembe haftada ıkı defa gorurdum bazen 3 defa sık gormeye başlayınca gunde ıkı defa kullandım suan 12 haftalıgım ıkı haftadır kullanmıyorum progestan
ArzuK Sonee çok şükür sizin için hayırla kucagınıza alın inşallah hayırla ben de kucagıma alayım inşallah🤗
Sonee ArzuK cok teşekkür ederim aminn rabbım sızede herkeze de nasıp etsın kucagımıza aldıgımız o günleri🤲🏼☺️👼🏻
Cnncyn Benimde 7. Haftamda olmuştu lekelenme.progestan kullandım.nedenini bana da söylemedi.simdi 37.haftadayız🤲🏻.korkmayın