Deletedmom0026 20.haftamdayim doktor kilosunun iyi oldugunu zayif oldugum icin simdiye kadar hissetmem gerektigini soyledi ama ben bebegimin hareketlerini hissedemiyorum. Elimle keseye bastirncq bazen elime dokunuyor onun haricine hissetmiyorum bu normal mi yasayan var mi ? Fikri olan ?
Kbrayrlkya Deletedmom0026 canım gün içinde yorulduğunda çok hissedemezsin. akşamları tüm işini bitirip ayaklarını uzat dinlenmeye geçtiğinde bekle göbek deliğinin oralarda pit pit damar gibi bişey atar başta sen dinlenmezsen o da yorulur hareketi azalır 🤗
Deletedmom0026 Deletedmom00170 arkadaslaeim 19 Sa 20 de bbaya hissediyordu cok uzuluyorm aslinda ben .neden hissedemiyorm diye elim karnimda dolaşıyorum
Mutlu_anne2 Bende kızım da 22 haftalarda hissettim oğlumda da 14 te 3 4 günde bir hissediyordum 19+6 yim 5 gündür hergün hissediyorum ilk gebelikte normal geç hissetmen
Deletedmom0026 Mutlu_anne2 peki elimle bastirinca hissedip normalde hissedememem normal mi ? Normalde hicbirsey hissetmiyorum cunku
Deletedmom0026 O kadar telasli bi anneyim ki birde tesekkur ederim kizlar icimi rahatlattiniz. Bikac haftaya hissederim umarim
azizeguneyy Deletedmom0026 sonuçta bebek yaşıyor illa erkenden hissedeceksin diye bir kaide yok ve ben ilk hareketleri 25. haftamda hissetmiştim
Deletedmom0026 azizeguneyy tabiki yasayacak Allah tum melekleri korusun o nasil birseydir oyle... tovbe yarabbim. O nasil bi cumled3 kullanistir agza dqhi bi annenin almasi hos degil.