20 Subat sali 40 haftamiz doluyordu, oglende randevumuz vardi dr muayene etti acilmam ve sancim hiç yoktu. 2 3 gün daha bekleyelim dedi be de bekleme taraftariydim ama esim riske atamadi, eve geldik düşündük iki saat icinde sezaryen karari aldik. Tabi ben bu arada agliyorum hem çok ani karar oldugu için hemde normal dogumu çok istedigim için. Öyle böyle hazirlandik gittik, 17:15 de ameliyathaneye alindim 17:35 de oglum dunyaya gozlerini acti..❤ O an hissettigim duyguyu tarif edemem. İlk aglamaya basladiginda esimle birbirimize bakip bizde aglamaya basladik. Sesi o kadar güzeldi ki.. Yanima getirene kadar onu izledim, sesini dinledim. 10 dk icinde temizleyip giydirip yanima getirdiler mis kokulumu. Pamuk gibi bembeyazdi. Hastanede ilk gecemizi esim oglum ve ben birlikte gecirdik. Esim sagolsun bütün gece hem benimle hem oglumuzla ilgilendi. Suan 8 günlük olduk bile.. Geceleri biraz mizmiz olsa da yuzune bakinca bütün yorgunlugumu uykusuzlugumu unutuyorum..😊Bir de hamileligimin yaklasik 7 ayı boyunca hergun ayva yemistim ve gerçekten oglumun sag yanaginda gamzesi var..😊💕 Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasatsin, tüm gebelere de saglikli dogumlar nasip etsin..🙏