Zoom15 Daha önceden yazdıklarımı gören arkadaşlar bilirler beta değerlerim sınırda yükseldi hep doktorum ilk önce dış gebelik sonrasında boş gebelik dedi en son gittiğimde ufak bi kanama yaşadım yolk sac görüntülendi ama embriyo yoktu olabilme ihtmaline karşı progestan verdi ama olmayabilirde dedi benzer durum yaşayan arkadaşlar var mı aranızda çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
Nursubasi Zoom15 bende yaşadım canım yolk sac gozukuyordu bebek yoktu 1 hafta sonra gittiğimde bebeği görmüştüm kaç haftalık suan
Nursubasi Zoom15 7de bebeği gördüm kalp atışıyla birlikte ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum canım
Zoom15 Nursubasi bakalım benim nasıl olacak 1,5 senedir olmuyordu sürpriz oldu çok umutlandık hakkımızda hayırlısı senin içinde bizim içinde
Zoom15 semanur__ ay inşallah yaa haftaya salı tekrar gideceğim eğer daha erken gelmek isterseniz pazar günü nöbetçiyim dedi doktorum bakalım artık
Ultraslan40 Yolk sac gebeliğin kesin olduğunun göstergesi sakın üzülme daha haftan küçük ondan görmemiş olabilirsin. Haftaya tekrar git mutlaka görürsün 💐
Zoom15 Ultraslan40 inşallahh ya bekliyoruz bakalımm rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻