Denizinannesi1 Biraz önce paylaştığım post kaldırıldı galiba 2 gün sonra 33 haftalık oluyoruz hastane çantası için 5li hastane çıkışı aldım 10 lu almadım çantayı ne zaman hazirlayayim ve neler koyayim
Mavilianne Denizinannesi1 35 haftalık oldum herseyi hazır sadece çantaya yerleşmesi kaldı benim onu da yarın halledeceğim 🌸
Deletedmom00170 Denizinannesi1 kuzum 1 2 haftaya hazır rt herseyini kendine önden açılır elbise koy göğüs pompası emzirme sütyeni falan koy bebeğe fazladan kıyafet koy Kendine terlik koy bebegin bezini falan koy
Deletedmom0034 Çantanı hazırlamaya başla canım ne olacağını bilemezsin belki erken doğum olabilir. İçerisinede abartmayacak şekilde istediğin herşeyi koy. Ben öyle yaptım. 3 tane alt üst takım koydum. Bi set hazırladım doğunca giymesi için. İki battaniye koydum. 10 tane bez. Şimdilik aklımda bunlar var. 😁
minikkurabiyem2019 Mavilianne bel agrısı yok . Sancı nasıl onuda bilmiyorum 🙈 ama dünden beri karnım sertlesiyor hareket ediyor ama acıyor karnım yarılacak gibi bir acı veriyor. Cok bi karnımda yok cıkmadı .
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim yalancı sancılar bayadır var. Çatı ağrım arttı 2 gündür zorluyor açıkcası. 6 haftadır başı aşşağıda bakalım ne zaman gelmek isteyecekler 🥰
minikkurabiyem2019 Mavilianne aynı catı agrı bendede var geceleri sag sol dönmekte zorlanıyorum 5 haftadır felanda bizimki başı asagıda afedersin ondanmıdır oraya lip lip atıyo sızlıyo diyorum simdi cıkar 😁
Mavilianne minikkurabiyem2019 38. Haftayı görelim de öyle gelsinler çok durmasınlar bizi de zorlamazlar kendileri de zorlanmazlar yerleri daraldı zaten 😂
minikkurabiyem2019 Mavilianne benım 2. Gebeligim ilkinde bişi hatırlamıyorum ya 5 sene oldu ondanmıdır unuttum vallahı sezeryanım bu ayın sonunda gün aldık bakalıö
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim de haftaya belli olur sanırım. Bakalım hayırlısı şuan normal gözüküyor ama 😌
Ay_ce_ha_19 Kızlar bende 36+2 yim çantamı geçen hafta hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye. İçindekiler ise bebek için : 10 lu hastane çıkışı hemşireye verecez onu ayrı yıkadım ütüledim üzerine birde bez koydun küçük bir hurca bıraktım sezeryan olacağım onu içerde giydirecekler🙈 birtane 5 li hastane çıkışı iki tane patikli şapkalı tulum. Bir penye battaniye birde örgü battaniye koydum. 12 tane bez koydum. Bir tane müslin battaniye koydum. Benim için : birtane 3 lü lohusa pijama takımı birtane daha önden düğmeli pijama takımı. Depeend birtane de hasta bezi ne olur ne olmaz. İki tane emzirme atleti birtane emzirme sütyeni. 3 tane alt hamile iç çamaşırı. 3 tane çorap. Süt sağma makinası içinde biberonu var diye ayrı koymadım. Islak mendil. Alt silme pamuğu. Birtane havlu .uzun oldu kızlar ama unuttuklarımız varsa ekleriz diye hepsini yazdım 🥰🥰