Kifayet bn hateme ilk gebeligimdr kan pihtilasmaso varmis yilmaz gencoya gidiyrdm test yapmadığı icin bilemedk ve 3 aylıkken kurtaj oldm kalp atislari durdugu icin kurtaja alındım bi tane *afedrsnz* gerizekalo ebe vardi bni catala cikardi ustumu basimi soydu ameliyat elbisesi giydirdi neyse bekle bekle doktor gelmedi bn zaten stres icindeyom agliyrm habire oda soguk neyse bn ciplagim aylardan şubat dedim ki doktor gec gelecekse ataklarımı indirebilir miyim karsimda uc tane atik cop kutusu var bunlarin birinin ustunde anestezi birinin ustunde ebe birinin ustunde temizlik gorevlisi oturmus bni izliyo bn oyle deyince bu ebe bi bagirdi asagida kanamasi olan hasta varmiss onu birkasin sana mi gelsn dedi bu arada yan odada bi kadin dogum yapıyor bebek sesi bna geliyor bn daha da kotu Oluyrm bu bana boyle bagirinca bnde bagirdm ayaga kalktim sen kim oluyrsnda bna bagiriyrsn dedim bnm kulagim agir isitiyo ondan sesim yuksek gelmis olabilir dedi halbuki ondan iki uc dk once telefonla konusyrdu hic de bagira bagira konuşmuyrdu gorumcem geldi o sirada sen ne yapmaya calisyrsn dedi kizin derdi kendine yeter dedi meger gorumcem de kendo doğumundan o kadina doluymus iste neyse kizdk felan alttan almaya basladi ozel hastane 1000 tl kurtaj ucreti verdim o kadin bni azarladi ondan snra bi daha gitmem dedm gitmedm de o yuzden hatem igrenc