Zeynep15_kls Öncelikle meraba hanımlar 20 yaşında ilk hamileliğini yaşayan 31 haftalik gebeyim. Ayaklarim şişiyo ellerimde şişmeye başladı ve özellikle sabahları uyandığımda ellerim uyuşmuş bi vaziyette uyaniyorum yaşayan var mi normal mi ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkürler
Esra1677 Zeynep15_kls ayni durumu bende yasiyorum ellerim icin buz kullaniyorum. Tuz tuketmem gecicektir
fatosf_22 Zeynep15_kls uyuşukluğun nedeni magnezyum eksikliği mutlaka doktora söyleyin o yazacaktır şişme bende de oluyor maden suyu bol limonlu su içiyorum iyi geliyor
Kerem_alyadua Zeynep15_kls tansiyonunu kontrol et ayaklarda ödem olması normal ama eller ve yüz normal değil idrarda protein baktr ben o yuzden gebelik zehirlenmesi yasadım ödemi ciddiye alın
eslemimm58 28+3 üm el ayak şiş yere basınca çok acıyor yatarken kollarım uyuşuyor uyku desen yok zaten 😞
Zeynep15_kls Kerem_alyadua ellerimdeki şişlikten çok uyuşmalar beni korkutuyo tansiyonumun düşük veya yüksek olmasi hangisi sıkıntılı durum yaratır
CerenVarol Zeynep15_kls tansiyon yuksekligi sıkintıli canim,gozlerde bulanik gorme,ellerde boyun gidik bolgesinde sislikler odem yani,yuz bolgesinde,mesela sabah kalktiginizda goz kapaklarinia dogru siskinlik gibi
Kerem_alyadua Zeynep15_kls düsük olması sıkıntı olmaz ama yüksek olması sorun ödemle birlikte olursa gebelik zehirlenmesi oluyor bol su iç tuz tüketme