Denizinannesi1 Merhaba hanımlar 2 gün sonra 33 haftalık oluyoruz hastane çantası için 5li hastane çıkışı aldım 10. Lu almadım ne zaman hazirlamaliyim çantayı bide neler koyayım çantaya 🤗
Nur_Erdm Denizinannesi1 31+4 olduk bizde bende ne alacağımı bilmiyorum 10 lu hastane çıkışından almakta kararsızım
Naze2151 Denizinannesi1 bende hazırlayacağım ama içine ne koyacağım bilmiyorum az ve öz olsun istiyorum bazı anne adaylarininki bana çok fazla geliyor 🤔
filiz08 Denizinannesi1 2 tane al 5 li al en kullanışlısı onlar.10 lu hastane çıkışları hem gereksiz pahalı hemfe kullanışlı değil.ben sezeryab olduğun için çantama 5 takım koymuştum 5 li lerden.
Denizinannesi1 Naze2151 aynen bazi annelerimiz çok fazla detaya giriyor öyle yapsak 3 valizle gideriz hastaneye 😊
Mskywalker Ben de 33+5im. Hazırlamaya başladım çantayı. Ama şimdi bi tane 10lu set koyucam. Bi tane de 5li. Bir de yedek kıyafet almam gerekiyor mu bebeğime? Bi de şu önü çapraz bağlanan iç zıbınlar var ya. Onlar gerekli mi? Bana acayip saçma geldi onlar. Beli açılır bebeğimin hep eğer onu giydirirsem 🙄