MinaveAnnesii ErenArden Rabbim hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin bizimde herseyimiz hazır prensesimiz eksik sadece Allah hepimizin yuvasını tamamlasın inşallah
MinaveAnnesii ErenArden bugünden sonra denememeye karar verdik açılma 0 rahimde sadece yumuşama var kalp atışları cok yüksek bebeğimin riske atmamak adına istemedim
ErenArden MinaveAnnesii benimde geçen hafta 180 lere çıkmıştı bebeğimin kalp atışı doktor normal demişti acaba bir sıkıntı olur mu
Ecemsbaby ErenArden bayıldımmmm özellikle duvardaki çerçeveler çok hoş durmuş ben da öyle birşeyler düşünüyorum ama olur düşer diye beşiğe de yakın olsun istemiyorum 😍 Allah kullanmayı nasip etsin inşallah
ErenArden Ecemsbaby bende ondan korkuyorum aslında ama hem bant hem çivi tutuyor inşallah bir sıkıntı yaşamayız
Ecemsbaby ErenArden hem bant hem çivi iyimiş 😊 cibinlik nerden aldınız acaba tek mi uyku seti ile takım mı alındı
eslemimm58 Çok güzel canım aynı beşiği bende kızıma aldım ama ben cibinlik almadım senin ki güzel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah ☺️❤️
MinaveAnnesii ErenArden bizimki 200 den inmiyor canım ve cok cok hareketli bu kadar susuz kalmasına rağmen 🥺
Elifasya ErenArden cok seker ve guzel duruyo duvara bayildim rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins bebise. 😍