Vildan007 Fatmaydinn Fatma hanımcım sizin duydugunuz desibel ile bebegınızın aynı olmaz ılk haftadan son ayınıza kadar korku gerılım olmadıkça gırılır
baharclk Fatmaydinn Şu kadar zamandır internette hamilelik sitelerinde sayfalarında geziyorm böyle soruda görmemiştim 😁🤣😂 ya güldm gece gece affınıza sığınıyorm 🤗
Haticeyildiz Bende gidiyorum devamli doktor dedi gerilim filmi olmadigi surece sorun yok yani kendimizi kasmamamiz gerekiyo anne karnindaki bebek o sesi bizim duydugumuz yukseklikte duyamazmis
Fatmaydinn Deris niye çok güldün hayırdır😀 bi yerde çok yüksek ses ten gitmeyin falan diye bişey okumuştum ondan sordum 😀
TubaKorkmaz Ben alakayı çözemedim sinemayla bağlantısını kusura bakmayında son haftanız olsa tamam suyunuz doğumunuz gelebilir dicem 23 haftalıkken ne olabilir tabiki gidebilirsiniz
Fatmaydinn TubaKorkmaz ya bi yerde aşırı yüksek ses olduğu için gidilmez falan yazı okumuştum o yüzden sordum
Fatmaydinn Deris sinemadan bişey olur demiyoruz bizde zaten çok yüksek ses var bi yer de bununla ilgili bişey okumuştum diyorum
gizemmm Ama insan korkuyor geçen hafta bende gittim normalde hep gideriz sinmenanın reklam sesi o kadar yüksekti ki ben bile rahatsız oldum bebeği düşündüm yavrum bu sesi nasıl duyuyor acaba diye 😄