elifkoc 30+2 günlük hamileyim.şeker yüklemesi yaptırmadım ama sağlık ocağında açlık-tokluk şekerim ölçüldü.açlık kan şekerim 73 çıktı normal dedi bugün tokluk sonucumu aldım aile hekimim kadın doğumcun değerlendirsin dedi.tokluk şeker sonucum 130 çıktı bende çok merak ettim.tokluk şekerim kahvaltıdan 1 saat sonra bakıldı.tecrübeli anneler bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?doktora 2 hafta sonra gideceğim..
zcolak elifkoc 120-130 arası normal olarak kabul ediliyor sanırım ben daha pazartesi yaptıracağım bir kaç yerde öyle okumuştum. Doktorunuz cep numarasını vermedi mi? whatsaptan sorma ihtimaliniz varsa öyle yapın isterseniz.
Oglusum89 elifkoc bendende doktorum aclık tokluk istedi aclık 70 kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk 83 cıktı bana düşük gibi geldi ama ayın 24 unde gosterıcem doktoruma . seninkide normal canm
elifkoc Oglusum89 sağol canım içim rahatladı biraz aile hekimi de ağzını açmadı çok sinir oluyorum şu sağlık ocağındaki doktorlara
Burcu77 elifkoc bende dun saglik ocaginda yaptirdim aclik 81 ilk lokmandan 2 saat sonra gel dedi toklukda 103 cikti hemsire iyi dedi ama bilmiyorim doktoruma gidince sorucam 🙄