Nisafatma 36+5 günlük gebeyım ama bebegımın bugün ters döndüğünü soyledı doktorum korkuyorum döner mi acaba
Mavilianne Nisafatma Dönen bebekler oluyormuş canım. 38. Hafta da falan hayırlısı olsun artık 🌸 Bizim de 6 haftadır başı aşşağıda duruyor bakalım pozisyon değiştirecek mi 👼🏻
Asya-34 Nisafatma benim de 36 haftalıkken başı yukarıdaydı doktorum 40 Haftada bile dönebilir demişti şuan 39+1 haftalığız çok şükür başı aşağıda döner yani daha erken merak etme 💕
mf_ozturk Nisafatma hmm benim 30 haftalikken kafasi asagi donmustu ama daha erken oldugu icin doktor pozisyonu korumasi lazim demisti suanda nasil bilmiyorum. Insallah seninkide tekrar asagi doner cnm
Nisafatma mf_ozturk insllh insllh cnm iki hafta önce doğum pozisyonundaydı ama dönmüş şimdide ne yapıcagımı bılmıyorum Sezeryan olmayı istemıyorum yardımcı olacak kımsem yok 😢
Nisafatma Mavilianne Mavilianne dönmesi tek umudum inşlh size bir sorun yaşatmaz son anda pozısyon değısıklıgınde bulunmaz
Mavilianne Nisafatma İnşaAllah döner 🤲🏻👼🏻 bakalım canım hayırlısı hangi Doğum bizim için iyi olacak ise öyle olur inşaAllah 🥰