• Gebelik
  • 5+0 gebelikte kese görülür mü?

DuyguGngr 5+3 de gittim ben vajinal ultrasonla görebildik canım herkesin farklı oluyor bence. Ama bekleyebilirsen 1 hafta daha bekle🤗

DuyguGngr kişiden kişiye değişiyor 4 de bile gören var ben 5 de görmüştüm

Ben dun gittim kesemiz olusmaya baslamis doktora sordugumda 5 haftaliksin demisti kisiden kisiye degisiyormus

ben 5 haftalkken karndan gordum canmm 4 haflk gorenler bile var

DuyguGngr ben tam 5 haftalıkken hafif kanamam olduğu için gittim karnımdan keseyi gördük 5+4 te ise vajinal ultrasonla kalp atışlarını duyduk🙏🏻

Benim 4 haftalıkken alttan muayene ile gördü 7 haftaya kadar bebek yoktu kalp atışlarını duyamamistm

5+1 de görmüştük biz ama sonraki haftalarda görünenler de olabiliyormuş.

5+2 de karından gördük canım ☺

ben o zaman az daha geçmi gitsem acaba

Bende 4 haftalıkken gördüm kişiden kişiye değişiyo geç döllenme nedeniyle kese geç oluşuyomuuş diyolar ama bilmiyorum kişiden kişiye değiştiği kesin ama az daha bekle sıkıntılı bi durum olsaydı doktor söylerdi zaten

DuyguGngr bende 5 haftalıkken gitmiştim görünmemişti doktor alttan muayene ile görebileceğini söyledi ben biraz daha beklemek istedim 6.haftamda çok net görmüştük zaten normalmiş doktorum çokk küçük şuan gözükmemesi çook normal demişti.

Cansummm vajinal ultrason ne bende 5+6 haftalığım yarın gidicez inşallah

DuyguGngr ben 5+4de gittim direk karnımdan ultrasonla ikiz bebişlerim gözüktü bende gördüm doktorum gösterdi