zcolak ASELHAN ben Gülce Gökçe ve Birce isimlerini beğeniyorum hepsi birbirine benziyor zaten 😂 ama Doğa Güneş Venüs( biraz değişik bu) bunalrda güzel
Asya-34 ASELHAN benim de kızım olcak allah nasip ederse biz Asya düşünüyoruz Ama Eylül duru Gökçe defne isimleride güzel
Deletedmom0071 Nrmnism arı Maya vardı bizim zamanımızda ☺️ Türkçe değil Farsça bir isim ama bizde maya hamur mayası pekmez mayası falan şeklinde olduğu için onu çağrıştırıyor 🙋🏻♀️
iiisilll Biz de henuz karar veremedik isim ne zor ismis bengü idil dusunuyorum bu ara fikir degsmezse tabi ☺
zcolak ASELHAN bu son zamanlarda duyduğum değişik isimleri ben çok beğenmiyorum maalesef. Mesela ‘ asel’ ismi Aysel’i andırıyor birde aklıma direk ASELSAN varya silah sanayi o geliyor 😂 Ama ‘duru’ çok naif ve tatlı bir isim 🌸
Deletedmom00170 ASELHAN Asel Sare yada tek tek isimleri Tek asel yada tek sare olabilir züleyha ismi de güzel
zcolak ASELHAN benim kafa biraz goygoya çalışıyor değişik değişik şeyler geliyor aklıma mesela ‘Afra’ diye bir isim okuyorum aklıma hemen Burhan Altıntop ‘of pof afra tafra, afra tafra’ repliği geliyor 🙈
ASELHAN zcolak yaaaa 😂😂🙈🙈 bir yandan dini olsun bir yandan da sevdiğim kulağa hoş gelen olsun diyorum o yüzden de iki isim düşünüyorum 🤔😍 ama çok zor isim bulmak
zcolak ASELHAN doğru gerçekten isim seçmek baya zor oluyor. Ben çok dini olmasını da istemedim çünkü Arapça kökenli olmasını istemiyorum o yüzden Türkçe kökenli isimlere bakıyorum. Anlamı güzel isimler olsun yeter diye düşünüyorum