Betulsna purplemoon aynen kısmetse nasipse olur inşallaahhh🙏🏻 Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim. Rica ederim ne demek 💚🤗
Deletedmom00170 Alismomi bekliyorum kuzum etiket et beni göremem belki inşallah Güzel haberle gelirsin bizelere hayırlisindan olsun herşey bunu hakkı ile yapabilecek insanlar için anne baba olmasi için dua edelim😊
Deletedmom00170 Betulsna kuzucum kaç gunde ulaşacak eline onu da bana yazar mısın Lütfenyani kaç günde ulaştı eline onu yaz bana olur mu 💙
Deletedmom00170 purplemoon kuzum bende pepapp kullanıyorum ve Yumurtlama zamanımda şeffaf akintim oluyor denk geldigimde gördüm zaman hemenbakıyorum doğurgan dönemimdeyim ve benimkidoğru senin günlerin doğruysa o hesap ediyor kuzum
Deletedmom00170 Betulsna kuzum muhakkak peppap indir benim akintimi gördüğüm zaman bakıyorum ama günlerini ve regl döngünü dogru girmen gerek benim hep bakiyorum Dogurgan günlerime geliyor
Deletedmom00170 ben 26-28 arasi oluyorum 14 15.gün akintim oluyor ve bakiyorum yumurtlama haftam icindeyim kullanmak isterseniz peppapı önerebilirim 😊😍2 küsur senedir (2seneye yakın) kullanıyorum memnunum 😊😍
Deletedmom00170 Betulsna kuzum çok makbule geçer bende alacam da Şehir dışındayım 1 günlük döneceğim ona göre sipariş verecegım
Betulsna Deletedmom00170 tamam kuzum haber ederim sana. Ama tahminen 3 günden önce gelmeyecektir. Hangi memleketten alacaksınız o da çok fark ediyor. Ben Erzincandan alıyorum. Ama n11 sanırsam ürünleri biraz geç geliyordu. Bakalım kaç günde gelecek
Deletedmom00170 Betulsna Adana kuzumben tamam kuzum haber et sen de ben 1 gün gidip döneceğim ona göre sipariş etcem
Deletedmom00170 Alismomi kuzum ben günü birlik gidecem saat kaça gitcem kacta gelir o yuzdn tereddütüm var