Alisannesi Doktor bugun artik 15 gunde bir gel dedi. Bana biraz erken geldi haftama göre.34 den sonra felan duymustum sanirim 15 gunde 1 gidilmeyi...siz ne siklikla gidiyosunuz ve gidiceksiniz ?
beyazguvercinim33 Alisannesi Ben 30+1 im doktorum dün bana 2 haftaya bir geleceksin dedi daha sık takip edeceğiz dedi
Seyma1234 Bana sıkıntı olmazsa 1 ay sonra gelmişti 32. Haftama denk geliyor 🤷♀️ Bakalım sonra 2 haftaya düşecek sanırım
Rbysf Suan 31+1 im 2 gun once kontrole gittim 3 hafta sonra cagirdi onsan sonra 2 haftaya düşürecek bencede erken sanki biraz
Kubra9595 Alisannesi canim ben en son 32 de gittim doktor simdi 3 hafta sonra gel sonra 2 hafta sonrada zaten haftada bir gelirsin dogum zamani geliyor dedi bencede daha erken
mnli 29+3 te gittim en son 1 ay sonra gel dedi 33+4 falan olcak gittiğimde cumartesilere denk getirmeye çalışıyorum ama bence bu kişiden kişiye değişir daha benim bebeğim ters suyum normal seviyede rahim ağzı kapalı dedi yani bebeğin doğum için hiç bir hazırlığı yok haftası erken olup bebeğin durumuna göre çağırabilir kontrol amaçlı doktorun
Serce Alisannesi 34 den sonra hafta da 1 çağırıyor doktorlar genellikle ama 🤔 bende tam 29 oldum bugün 2 haftada 1 çağırdı beni de
MelteminKeremi Ben de en son 27+2 de gittim 29+2 de çağırdı yani 2 haftaya düştük ama benim servikal yetmezligim var erken doğum riskim olduğu için takiplerim sıklaştı