Ruyaninprensi Kızlar saat 5 de sezeryana alincam hepinizin dualarını beklıyorum dua edin bende sizlere edicem korkuyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun🤲❣
Mavilianne Ruyaninprensi Bize de bu postları açmak nasip olsun inşaAllah 🤲🏻🧿 Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım ♥️
Ayselicious Ruyaninprensi canımmm Allahım güç kuvvet versin darısı bizlere inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla kavuşun evladınızla 🤲🏻
Deletedmom00170 Ruyaninprensi Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah bunu hakkı ile yapabilecek insanlar için anne baba olmasi için dua edin Dileyen isteyen herkese
Busra_ka Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hem bebek için hem sizin için kolay bir doğum olsun inşallah 🌺
Ruyaninprensi Deletedmom00170 her gece ediyorum rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin allah razi olsun
Gizemmali71 Ayy inşallah güzel geçer bebeğini hemen alırsın kucağına😍 benim kanamam ve erken doğum riskim var dua eder misin
Ruyaninprensi Kardeşlerim canlarım çok şükür doğum yaptım paşam kollarımda herkeze dua ettim rabbim kimseyi bu yolda koymasın herseyiyle cok guzeldi anne olmak kolay degil veren rabbime binlerce kez şükürler olsun suan karsimda uyuyo melek yuzlum hepinize Hayirli doğumlar olsun