Birminiksusamtanesi Kızlar ankarada uygun fiyatlı deyatlı ultrason yapan özel hastaneleri söyler misiniz
Bahar2 Birminiksusamtanesi ben koru hastanesinde sordum 500 tl muayene 675 tl detaylı ultrason fiyatı
Aysnr_dvrnefe Birminiksusamtanesi Bebeğin herşeyine bakıyor ve bize de gösterdi güler yüzlüydü video kaydı verdi 6 tane renkli fotoğraf 6 tane siyah beyaz ölçüm yaptığı resimler ve rapor hazırladı verdi. Onun öncesi muayene olmadım direk girdim. 1 saat boyunca içerdeydim
Birminiksusamtanesi Nes61_06 kac dk bakiyorlar peki canim bilgin var mi foto cd fln veriyorlar mi birde muayene ucreti fln dahil mi gidince hemen bakiliyor mu yoksa randevu almak gerekiyor mu ? Cok soru sordum kusura bakma ❤
Busralya-Yk Ben özel Bilgi hastanesinde 250 tl ye yaptırdım önce kadın Doğuma muane oluyorsun bunun ayrı bir ücreti var tabiki ayrıntılı ultrason için gün veriyorlar
Birminiksusamtanesi Busralya-Yk muayene ucretiyle birlikte ne kadar peki canim brde gittigin gun halledilebiliyor mu yada muayne olmadan direk radyolojiden randevu alamiyor musun
Nes61_06 Muayene ücreti 65 ultrason 195 valla şimdiye kadar hep keçiören hastanesindeyim çok memnunum ama detayliya ilk kez girecem
Birminiksusamtanesi Nes61_06 direk detayli ultrasona gidemiyor musun canim muayene mi olmak gerekiyor oncesinde
Busralya-Yk Muane olmak şart doktorların ücretleri değişiyor dr İpek ulu var en uygun onun muane ücreti 65 tl diye hatırlıyorum yine de arayıp sorarsan Bilgi veriyorlar bir kaç gün içinde veya istediğin bir gün için de detaylı ultrason günü alıyorsun Be yaptırdım ama bebek yüzünü göstermedi o yüzden CD ve görüntü veremediler ücretsiz bir şekilde tekrar çağırdılar tekrar gidicem
Aysnr_dvrnefe Mediparka gittim küçükesatta 350 tl. O kadar ilgiliydi ki doktor sinan bey çok memnun kaldım🤲🏻 1.5 saat yol geldim öneriler üstüne