Nurella2510 31. Haftada gece gündüz geçmeyen bacak ağrım var nasıl başa çıkıyosunuz sanki günden güne şiddetleniyormuş gibi aynı zamanda kollarımda başladı 😭 var mı bi yöntemi yapılabilicek bişey 😟
Zeynepzeze Doktorunuza söyleyin magnezyum yazar. Maalesef yapabilecek bir şey yok. Zaman geçtikçe ağrılar daha artıyor 🙁
ylzaht Nurella2510 kesmiyor ama hafifletiyor o ağrı bende 30 haftaya girerken başladı şuan 33 ama daha şiddetlendi üstüne basamıyorum 😔 rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻
Zeynepzeze Nurella2510 Kesmiyor tam olarak ama biraz fayda ediyor. Gece uykudan uyandıran bacak kramplarım oluyordu şimdi daha az ama ağrılar hat safhada
Nurella2510 Zeynepzeze kramplar ağrı kadar kötü değildi en azından anlık geçiyordu ağrı hiç geçmiyor artık napsam bilmiyorum iş yapamıyorum uyuyamıyorum 😭
Zeynepzeze Nurella2510 Gözünü korkutmak istemem ama 37+4 bacak, kalça ağrısından yürüyemiyorum. Eğilemiyorum, diz kapağım da ağırlıktan dolayı sıvı birikmiş. Yani bu süreç biraz zorlu maalesef. İnşaALLAH sağlıkla kucağımıza alırız
Nurella2510 Zeynepzeze inşallah 😱 yaaa hiç korkmadım diyemem o kadarda olmasın ya benim yanımda kimsede yok naparım o zaman 😱