_Cansuu_ Turna20 bu sene kızların senesi mi olacak ki benimki de kız 🤗🤗 sağlıkla gelsinler inşallah bir de hareketlerini hissedebilsek ne guzel olur
_Cansuu_ Ilknur_emin olsun geç olsun güç olmasın napalim bizim ki de sürekli yüzüstü yatıyor poposunu gösteriyor bize zar zor gördük bizde en sonunda kız olduğunu 🤗
Ilknur_emin _Cansuu_ hadi inşallah canım ilk çocuk ilk torun olunca herkes bir yandan soruyor dahada heyecan yapıyorum
_Cansuu_ Ilknur_emin bizimkide ilk çocuk ilk torun canım seni çok iyi anlıyorum o yüzden herkes senden daha fazla heyecanlı oluyor 🤗 sağlıkla gelsinler de , bı de hareketlerini hissetsek ne güzel olur demi ☺️
SuleDoruk Merhabalar ben de 13+5 le mart başı annesiyim. Uyku, arada bel ağrısı ve mide yanması mevcut 🙄
_Cansuu_ Ilknur_emin ahaha bu kadar mı aynı olur bende elimi karnıma koyup duruyorum belki hissederim.diye kipirda kızım hadi diyorum bazen de 🤣
Ygmrbrsakky _Cansuu_ bende aynıyım ama benim kız ters duruyor hep Totoso karnımın solunda pek rahatına düşkün tembel kim bilir ne zaman oynicak🙄🙄
Ygmrbrsakky Ilknur_emin 17+5 olduk gece uyuyamıyorum dönüp duruyorum Sabah bi uyanıyorum kızım sol tarafa toplanmış dağ gibi duruyor🙄😁 Bu günlerde karın be bel ağrısı çekiyorum normal olduğunu düşünüyorum 🙏🤗
_Cansuu_ Ygmrbrsakky ben o kadar anlayamıyorum nerede olduğunu çok dokunuyorum ama tam anlamıyorum sanirim
Ilknur_emin Ygmrbrsakky teşekkür ederim canım benim hiç dikkatimi çekmiyor bebegin nerde olduğunu bile anlayamiyorim🤣
Ygmrbrsakky haticeebade ben yaşadım canım kaşıntı ve yanma fitil+krem+tos bir içecek verdi kullanıyorum şuan
_Cansuu_ Ilknur_emin aynen bizimki çok nazlı çıktı bakalım kizlar böyle oluyormuş demek ki dogdugunda da öyle olacak mı ki 🤗
Ilknur_emin _Cansuu_ yasayalım görelim balm bakalm zaman geçmiyor sanki doğum vakti hiç gelmeyecek gibi şendede oluyor mu canım
Selmanur Bende 12+ 5 bu gün . Kısmetse martta doğum .cinsiyetine kız sesi doktorum çok sevindim 1 oğlum var birde kızın olacak inşallah☺️
iyisardunya 14 haftalik olduk bizede mart başi dedi doktorumuz.Yemeklerden sonra hazimsizlik devam ediyor...Bulantilar azalsada hala ara da hortlayip burdayim diyor.Halsizlik cok bu ara.İnsallah enerjimiz bir an once geri gelir 🙏