MerveymenAltkula Aysegulll ben oda yapmayı dusunuyorm . Ama oda da beşik istemiyorum .park yatak 3 yasına kadar kullananlar var. Zaten o zaman a kadar bebeğiniz ile beraber yatarsınız . Ondan sonra da odasına yatak almayi dusunuyorm beşik almayacam yanı park yatak daha kullanışlı 🤗😍
Vildan007 Aysegulll oda yapacaksanız eğer park yatağa gerek Yok Ben oda yapmıcam ama yinede park yatak almıcam çünkü kullanan arkadaslarım cok memnun degıl
oykucihangir Aysegulll ben araştırdığımda park yatak daha mantıklı geldi hem yerim yok , hemde gezen bi çiftiz olası ihtimallere karşı yatağı katlayıp tatile bile rahatlıkla gittik 🙂 Şuan 14 aylığız ve üst tarafını söktüm alt katta gönül rahatlığıyla uyuyor miniğim ♥
Ygmur_ Ben bebek odasi yaptim besiklerin buyuyebilen olanlari var bence onlar daha iyi diye dusunuyorum en azindan 12 yasina kadar falan hic besik degistirmezsin
Haticeyildiz Ygmur_ bende ayni fikirdeyim oda yapicam gardirop sifonyer buyuyen besik peki nerden aldiniz siz takim olarakmi aldiniz
Ygmur_ Haticeyildiz evet takim olarak aldim instagramda bir siteden cnku disarida marka adi altinda ayni kalitede mallari 5.000 lira ve ustune satiyolar o kadar para vermek istemedim
Mine Ben oda yapmayacağım daha anne yanı yatak var asansörlü zemin hem 4 yaşa kadar yatıyor ondan sonra nasip olursa odasını yapmak istiyorum ☺
Aysegulll Vildan007 bizimde odamız bi süre olamıcak canım yanımda yatırmak zorundayım taşınana kadar 😞
Vildan007 Aysegulll üzülme ya en guzelını İlerde yaparsın zaten bende hemen yapmıcam ılk 6 ay bebek anne yanında yatmalı diyor uzmanlar zaten
Haticeyildiz Ygmur_ bnde instagramdan alicam bi site var albebek 1500e harika bi takim buldum kalitesinden memnunsun dimi illa alirken gozle gormeye gerek yok yani
aon9161 Aysegulll canım oda yapıp büyüyen beşik alacaksan sunlar düsün ki sürekli o odadanyatırmak zorunda kalacaksın bu sefer senin yanınada bir beşik gerekecek en azından 6 ay gece kalkıp emzirmen icin yanında olması lazım onu odasında bırakıp sen kendi odana gecemiveğine göre .. zaten büyüdükten sonrada normal yatağa geciyor o beşiğin hic bi anlamı kalmıcak .. oyuzden güzel yataklı bir oda kurmanı kendi yanınada tasınabiilir bir beşik almanı tavsiye ederim..
GokceKaratasAcar Park yatak iyi değil diyorlar bebek hareketlendiğinde tehlikeli olabiliyor en iyisi ahşap yatak bazıları çok yönlü kullanışlı oluyor bende ahşap aldımm o yüzden odası olduğunda ve kızım büyüdüğünde beşiğini koltuğa çevirmeyi düşünüyoruz