Sinemksk Kavakyellerihercai bizde tam tersi oldu oğlumda deli gibi limon yedim şu an kızıma hamileyim deli gibi tatlı istiyor canm ekşi olan herşeyden nefret ettim bi anda
Kavakyellerihercai Sinemksk bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum RABBİM nasip ederse cinsiyet öğrenene kadar nasıl belirtiler olur diye sormak istedim bir de diyorlar kız bebekte kese yuvarlak erkekte fasulye gibi öyle bir şey var mı acaba 🤗
Medine_1992 Kavakyellerihercai canım ben kokulara aşırı derece de hassastım ve bel agrısı çok cektm bunun haricinde belirgin belirtim olmadı
Kvkasyam Kokulara karsi cok hassastim. Mide bulantilarim coktu. Meyve ye asiri duskunluk baslamisti. Hala da devam ediyor. Yemek olmasin meyve olsun yeter diyordum.Bir de hep sol tarafimda hissetmistim.
EngucluAnne Kavakyellerihercai gebeligimin basindan beru tuzlu ve acı yemeklere düştüm tuzlayıp tuzlayıp domates yedim şuan 17+4üm yeni yeni sütlü tatlıları canım ister oldu önce hiç istemiyordu canım
EngucluAnne Kavakyellerihercai ve benim hiç mide bulantim olmadı zerre tiksinmedim kokulara karşı çok az hassasiyetim olmadı
Medine_1992 Edaahs valla olabilir canım birde çok ayakta kalır iş yaparsam kuyruk sokumum batıyor sürekli yengeme sordum oda ilk kız yegenim de aynı olmuş erkek de yasamamış bilemedim 😊
A_S_K Kavakyellerihercai 34 haftalığız :) Ekşide deli gibi yedim tatlıda. Baharatlı acılı şeyler de çok çekti canım hala öyle yiyorum, meyve de karman çorman 😂 Kusma baş dönmesi vs hiiiç olmadı :) Çok rahat geçirdim şükür🙏🏻
Smraozn12 Medine_1992 bnde evlenmeden öncede hafif arada bel agrım olurdu ama hamilelikten sonra biraz uzun sure ayakta oldgm zaman hemen suyruk sokumum bacaklarıma agrı gırıyo kızdanmıymış bu 😂
Hilal_00 Kavakyellerihercai Kokulara tahammül edemiyorum aşırı derece de mutfağa giremiyordum deodorant deterjan kokusu hepsinden tiksinmiştim şimdi geçti çok şükür 🤲🏻👶🏻☺️
Akfth Deli gibi bulanti kusma yasadim öldüm dedim ölmedim Okadar 6 ay sonra hafiflemeye basladi 8 ayin icindeyim tatli cok yedim yiyorum birde bu aralar findik deli gibi findik yiyorum yemekle pek aram yok hala Zayifladim zaten bebegin kilosuda gayet iyiymis yiyememe kusmama cok kotu gecmesine ragmen Ama kiz tatlinyediriryormus bunu anladim oglanlarda tatli yiyememistim gayet ekşilerle kafayi bozmustum 🤷♀️😁
Minnakmom Kavakyellerihercai canım deli gibi ekşi çekerdi karnın sivri-yayvan muhabbeti tutmadı ama bende canım 🎀🌸💕🧿🤲🏻
Sunset çok az bulantı yaşadım hamileliğimin başında, canım ne tatlı istedi ne tuzlu birşey, yemem içmem her zamanki gibiydi ama son zamanlarda sivilcelerim çıkıyor onu da kız bebeğe yoruyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.
Zeynada Sunset ben normalde sivilceli biriyim. Boyun ve alın da hiç eksik olmazdı hatta. Kız bebekte cilt mahvoluyo diolardı daha beter moralim bozulmuştu. Ama hamile kaldığım anda cildim bebek gibi oldu bütün sivilcelerim kayboldu. Keşke doğumdan sonra da böyle kalsa🙏🙏
Smraozn12 Kavakyellerihercai surekli tatlı yemek istıyorm genelde eşki istermiş kız anneleri ama bnde ve ablalarım da hep tatili istegi oldu bu tezatı çürüttük 😂 bide ayaklarım hep sıcak erkeklerde soguk olurmuş diye duymuştm ama nekadar dgru bilemem